WPDEV!!
Kuva: Istockphoto
Matkalaukku

Näin hankit kestävän matkalaukun – neljä vinkkiä, jotka auttavat sopivan laukun valinnassa

Laadukas ja kestävä matkalaukku on matkailijalle tärkeä hankinta. Kiinnitä näihin asioihin huomiota ja löydä kestävä laukku!

1. Kiinnitä huomiota pyöriin

Kestävimmät pyörät on upotettu laukun sisään. Nivelen varassa pyörivät ulkonevat renkaat kolhiintuvat helposti ja hajoavat sen vuoksi melko nopeasti. Ulkonevista renkaista on kuitenkin hyötyä jos olet hankkimassa laukkua, jota on määrä kuljettaa vain käsimatkatavarana. Nivellettyjen pyörien ansiosta laukkua voi vetää tarvittaessa myös sivuttain.

2. Vältä muovia

Materiaalilla on väliä myös matkalaukussa, eikä muovi ole kaikkein kestävin matkalaukun materiaali. Muoviset laukut eivät esimerkiksi juuri kestä kylmiä lämpötiloja, minkä lisäksi muovinen laukku voi myös murtua jos sen päälle kasataan muita laukkuja.

Muovista valmistettu laukku myös luistaa helposti kyydistä, kun matkatavaroita kuljetetaan kentällä koneeseen tai sieltä pois. Tekstiilimateriaalista tehdyt pehmeät laukut ovat muovisia kestävämpiä.

3. Hanki laukulle suojus

Joidenkin matkalaukkujen mukana tulee sen päälle laitettava suojus, mutta joustavasta materiaalista tehtyjä suojuksia voi ostaa myös erikseen.

Matkalaukkusuojien käyttäminen voi tuntua erikoiselta ajatukselta, mutta niistä on myös hyötyä: suojat estävät laukkua likaantumasta ja suojaavat sen vetoketjuja ulkoisen rasituksen aiheuttamalta hajoamiselta. Lisäksi värikäs suojus auttaa laukkua erottumaan muista, mikä on erityisen hyödyllistä jos laukku on yleistä mallia tai tavallisen värinen.

4. Suosi värikästä

Värikäs matkalaukku erottuu parhaiten muista, ja kirjava kuosi on kätevä koska siinä lika ei välttämättä näy. Jos haluat kuitenkin ostaa yksivärisen laukun, vältä vaaleita värejä, sillä ne likaantuvat nopeasti. Mustan laukun miinuspuolena on se, että monella muullakin on musta laukku. Siksi sen kanssa kannattaa käyttää vaikkapa värikästä matkalaukkuvyötä, jonka ansiosta se erottuu muista.

Lähde: Independent
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 31.8.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia