WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Kesän 2018 aurinkovoideuutuudet

Älä unohda aurinkovoidetta! Esittelyssä kesän luottotuotteet, jotka pelastavat lomasi

Aurinkovoide on rantalomailijan paras ystävä, joka takaa terveen ihon kuumimmassakin auringonpaisteessa. Lue esittelyt ja valitse oma suosikkisi!

Algamaris -aurinkotuotteet

Luonnonkosmetiikkamerkki Algamariksen tuotteet tuoksuvat miellyttäviltä ja hellivät ihoa.

Algamaris Spray Solaire -aurinkosuoja on mainio vaihtoehto mukaan matkalle, sillä kätevää sprayta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Vedenkestävä mineraaliaurinkosuoja sisältää punalevästä uutettavaa, patentoitua Alga-gorria-yhdistettä, joka tehostaa suojaa auringon säteilyä vastaan. Suihkutettava tuote, jonka suojakerroin on 30, levittyy helposti jättämättä iholle valkoisia jälkiä tai tahmaista tunnetta.

Kuva: AlgamarisAlgamaris-aurinkotuotteet
Algamaris-aurinkotuotteet tuoksuvat miellyttävälle.

Huulille tarkoitettu 30-suojakertoimella varustettu Algamaris-aurinkovoide tuntuu pehmeältä ja levittyy hyvin. Tuote kestää huulilla pitkään eikä tunnu tahmaiselta, minkä lisäksi voide pehmentää tehokkaasti jo rohtuneita huulia. Aurinkosuoja toimii mainiosti.

Algamariksen Fluide Apres Soleil -after sun -voide tuoksuu kookokselta, levittyy hyvin ja jättää pienen kiillon, joka näyttää ruskettuneella iholla mukavalta. Levittämisen jälkeen tunne on hieman tahmainen, joten esimerkiksi vaatteiden pukemista tulee odottaa hetki. Ei sovellu kasvoille.

Tuotteiden hinta-laatusuhde vie myös Algamariksen monien luonnonkosmetiikkatuotteiden tavoin kalliihkoksi: 15 millilitran tuubi maksaa noin 14 euroa ja 150 millilitran after sun -voiteen hinta on noin 19 euroa.

Mádaran aurinkotuotteet

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara lanseerasi viiden vuoden tuotekehittelyn jälkeen ensimmäiset aurinkotuotteensa keväällä 2018. Suojakertoimella 30 varustetut aurinkovoiteet kasvojen ja vartalon iholle levittyvät nopeasti ja suojaavat tehokkaasti.

Kuva: MadaraKesän 2018 aurinkovoideuutuudet
Hyvin levittyvät luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet ovat Mádaran kesän 2018 uutuuksia.

Mádara Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF 30 -kasvojen aurinkosuoja tuoksuu miellyttävältä ja levittyy mukavasti. Vaaleanruskeasta väristä huolimatta tuote on iholla väritön ja tuntuu raikkaalta.

Tuote sisältää myös saasteilta suojaavan antipollution-suojan. Hinta-laatusuhteeltaan kasvojen aurinkovoide on melko kallis, sillä 40 millilitran tuubi maksaa noin 30 euroa. Saman sarjan vartalotuote on huomattavasti edullisempi: sadan millilitran tuubi maksaa noin 22 euroa.

Nivean aurinkotuotteet

Useiden matkailijoiden ikisuosikki Nivea tarjoaa myös tänä kesänä monia uutuustuotteita.

Kauden uutuuksiin lukeutuu lapsille suunnattu, hauskassa roll-on-pakkauksessa oleva Nivea Sun Protect & Sensitive Roll-on -tuote, jonka suojakerroin on 50. Hauska pakkaus saa pienenkin lapsen levittämään tuotetta itse iholle, minkä jälkeen aikuinen voi levittää tuotteen tasaisesti. Tuoksuton tuote imeytyy nopeasti, mutta esimerkiksi t-paidan kaula-aukkoon jää tahroja, ellei tuote ehdi imeytyä kunnolla. Kätevä roll-on-tuote maksaa noin kahdeksan euroa.

Lapsiperheille niin ikään suunnattu Nivea Sun Protect & Moisture Trigger Spray myydään suuressa 300 millilitran suihkepullossa, mistä riittää aurinkosuojaa suurellekin perheelle. Tuotteen suojakerroin on 30, eikä se jätä tahroja vaatteisiin. Tuote tuoksuu perinteiselle Nivean aurinkotuotteelle, levittyy helposti eikä jätä kalvoa. Suihkupullossa on toimiva lapsilukko. Koko perheelle riittävän pullon hinta on alle 20 euroa.

Kuva: NiveaNivean aurinkotuotteet
Nivean aurinkotuotteet ovat monen matkailijan valinta.

Kasvot altistuvat auringonpaisteelle jatkuvasti, joten niiden suojaaminen on erityisen tärkeää kesäaikaan. Nivea Sun Face Cream Anti-Age & Anti-Pigmentation -aurinkovoide on kätevä tuote kasvojen jokapäiväiseen suojaamiseen auringolta. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti kasvoille eikä siitä jää valkoisia jälkiä, minkä vuoksi sitä on helppo käyttää myös meikin alla. Aurinkovoiteen suojakerroin on 30, joten se suojaa kasvoja tehokkaasti auringolta ja auttaa ehkäisemään myös auringosta aiheutuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Kohtuuhintainen voide maksaa kaupassa hieman yli kympin.

Nivean keltaisia tahroja ehkäisevää vaatesuojateknologiaa sisältävä Nivea Sun Protect & Bronze -aurinkosuihke takaa maksimaalisen rusketuksen ja suojaa ihoa samanaikaisesti. Tuote toimii aktivoimalla ihon luontaisia pigmenttejä maksimoimalla tällä tavalla rusketuksen. Suihkupullo helpottaa tuotteen annostelua. Suihke levittyy helposti ja vaivattomasti jättäen iholle pienen kiillon. Tuote myös imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista pintaa iholle. Tuotteella on hintaa noin 15 euroa.

Labellon aurinkovoide

Huulirasvavalmistaja Labello tarjoaa helpotusta kesähuuliin merkin Labello Sun Protect -aurinkotuotteella, jonka suojakerroin on 30. Tuotteen tunnistaa huulirasvahyllystä helposti keltaisen pakkauksen perusteella. Tuotteen tuoksu on varsin miellyttävä, mutta paksu koostumus tekee levittämisestä haastavaa.

Tuote saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja suojaa tehokkaasti palamiselta. Huulirasva on edullinen aurinkosuoja, sillä 5,5 millilitran kokoinen puikko maksaa noin kaksi euroa.

Weledan aurinkotuotteet

Luonnonkosmetiikkamerkki Weledan Edelweiss-aurinkosuojasarja tarjoaa suojakertoimen 30 tuotteet sekä kasvoille että vartalolle. Miedosti tuoksuvat tuotteet toimivat samalla periaatteella: voiteet jättävät iholle valkoisen kalvon, joka heijastaa haitalliset säteet. Tunne iholla on hieman tahmainen, mikä on useimpien mielestä epämiellyttävää.

Aurinkovoide on koostumukseltaan melko paksua, ja se kosteuttaa ihoa mukavasti. Weledan aurinkotuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.

Kesän 2018 aurinkovoideuutuudet
Weledan Edelweiss-aurinkotuotteissa on mieto ja miellyttävä tuoksu.

Samaan sarjaan kuuluu myös raikas after sun -voide, joka levittyy iholle vaivattomasti. Tuoksu on miellyttävä sekoitus eukalyptusta ja laventelia.

Tuotteiden hinnat tekevät ostopäätöksestä harkitun. Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide myydään näppärässä 50 millilitran kokoisessa tuubissa, ja se maksaa noin 24 euroa. Koko kehon aurinkovoidetta saa 150 millilitran tuubissa hintaan 34 euroa. Viilentävä after sun -voide taas on pakattu 200 millilitran tuubiin, ja tuotteen hinta on noin 24 euroa.

Teksti: Inka Khanji ja Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock, valmistajat

Päivitetty: 11.6.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia