Päivityksiä ja kuulumisia toiselta mantereelta.

Tuntuupas oudolta palailla tälle puolelle niin pitkästä aikaa. En ole edes avannut koko tätä sivua pariin kuukauteen. Koko alkuvuodenhan tässä on jo pidetty aikamoista hiljaiseloa. Julkaistut postauksetkin on ollut luonnoksista napattuja. Jälleen voi toistaa sitä, että se kuuluisa aloittaminen on usein niin vaikeita. Tässäkin tapauksessa. Tuntuu että viikko viikolta, sitten kuukauden kuluttua kynnys vain kasvaa ja kasvaa. Näin ei pitäisi olla, mutta näin vain on.

Tällä hetkellä vietän kesälomaa. Alkukesästä heitin pidemmän aikaa kolikkoa sen suhteen, että mitä tulen tekemään ja missä tuun viettämään mun nämä 4 vapaata viikkoa. Niin monta edellistä kesää olen viettänyt Eurooppaa reilaten ja eri puolilla matkustaen, että tuntui ettei matkakohteita itselle oikein löytynyt. Pohdin, että jos vaihtaisin tänä kesänä mannerta ja niin lopulta päätin myös tehdä.

Tällä hetkellä olen Chiang Mai:ssa, Pohjois-Thaimaassa, pohtien että mitä tänään tekisin. Saavuin kaupunkiin eilen myöhään illalla vietettyä edelliset päivät Bangkokissa. Ensi vaikutelma Chiang Mai:sta on loistava. Mukavan rauhallinen Bangkokin jälkeen ainakin alueen osalta, jossa majoitun. Majoitun Glur Chiang Mai:ssa, josta tulen varmasti kirjoittamaan enemmän. Siisti ja rauhallinen hostelli, joka tarjoaa niin yöpymisvaihtoehdon dormissa kuin myös yksityisessä huoneessa. Huoneet ympäröivät altaan ja tällä hetkellä makaan säkkituolissa tätä postausta kirjoittaen. Vieressä saksalainen tyttö keinuu keinussa ja itse pohdin mikä voisi tällä hetkellä olla täydellisempää.

Jatkan hengailua altaalla ja auringossa. Ehkä vähitellen alan tutustumaan kaupunkiin paremmin ja miettimään mitä kaikkea kaupunki tarjoaa ja mitä täältä haluan nähdä. Illalla ainakin parin sadan metrin päässä olevan Night Marketin. Mikäli sulla on antaa vinkkejä Chiang Mai:sta, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen jos vitsit kirjoittaa niitä tuonne alas…

-A

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply