VUODEN ENSIMMÄINEN MATKA

Aivan ensimmäisenä; upeeta uutta vuotta kaikille.  Ainakin itse oon päättänyt tehdä tästä vuodesta sen ikimuistoisimman. Onko jollain muulla samoja suunnitelmia?

Vuosi vaihtui ja oikeastaan ainoita asioita, joita toivon tulevalle vuodelle on, ettei se kuluisi yhtä nopeasti kuin edeltänyt. Olen yrittänyt miettiä mihin ne reilu kolme ja puoli sataa päivää oikein ehti kulua, kun tuntuu että edellinen vuosi vaihdettiin vasta. Edeltävää vuotta on aina kiva muistella, mutta yhtä hyvältä tuntuu tehdä tulevalle vuodelle lupaukset ja suunnitelmat. Uuteen vuoteen on vielä mahtavaa astua, kun heti ensimmäisen viikon jälkeen saa ottaa siivet alle ja lähteä vuoden ensimmäiselle matkalle.

12654197_10153887571353610_606518190426887069_n

Pidän tänäkin vuonna pari viikko talvilomaa heti vuoden vaihduttua tammikuun alussa. Viime vuonna lähdettiin reppureissulle Thaimaahan ja tänä vuonna maakohteeksi valikoitui miettimisen jälkeen koko reissuporukalle ennestään tuntematon Malesia. Olen aivan super innoissani tulevasta lomasta ja matkasta. Ihanaa lähteä pariksi viikoksi pois pimeästä sateisesta Suomesta ja lisäksi päästä pakoon arkea.

Lomalle lähtöön on nyt vielä parempaa lähteä, kun tänne eteläänkin on viimein saapunut talvi. Tykkään talvesta, mutta palelen aina; siis oikeasti aina, ja omasta mielestä vuoden kiintiö palelemiseen voisi olla vaikka loppuun taputeltu. Muuten aivan uskomatonta, miten Suomeen on viime vuosina tullut ne kylmimmät ajat juuri niinä ajankohtina, kun olen kauempana reissuissa. Viime vuotiset parin viikon etelän superpakkasetkin ajoittui juuri talvilomalleni, ja omat kokemukset niistä pakkasista tein katsellessa altaan reunalla kavereiden lisäämiä kuvia someen. Mutta nyt katse tulevaan ja kesävaatteiden kaivaminen esiin. Ihanaa päästä jo muutamien päivien päästä yli 30’C lämpöön.

12645180_10153887570353610_8071246988405557912_n

Kuten aiemmin mainitsin, en ole koskaan aiemmin ollut Malesiassa. Loppupeleissä tietokin maasta on aika minimaalista. Ottaisin siis enemmän kuin mielelläni vinkkejä vieraiun arvoisista kohteista. Matkasuunnitelmat ovat vielä hyvin auki, kun suunta Kuala Lumpurin jälkeen on edelleen arvoitus. 

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply