Paluu näille kulmille…

Kuulin tänään sanottavan, että kesä alkaa olla ohi ja syksy on alkamassa. Vaikka itse olenkin täysin eri mieltä asian kanssa, niin päätin että lopetan viimein tämän kesän kestäneen hiljaiseloni ja aktivoidun täällä puolella. Mikä oikeastaan olisikaan parempi aika tähän, sillä oma kesälomani alkaa vajaa kahden viikon kuluttua ja tällä hetkellä viimeisiä matkasuunnitelmia tehdään ”reissuvapaille” lomaviikoille.

20160330_151011-001

Pari kuukautta sitten pohdin hyvin paljon mitä tulisin tekemään neljän viikon kesäloman aikana. Oikeastaan kaikki oli mahdollista. Ainoastaan yksi asia rajasi lomasuunnitelmien tekemistä. Ainoa suunnitelmat, jotka oli lyönyt lukkoon oli, että lähtisin 27.8. kaveriporukalla Islantiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sovittu matka on juuri keskellä loma-aikaani. Joutuisin siis palaamaan välissä takaisin Suomeen, enkä voi olla yhtä mittaa neljää viikkoa reissussa.

Kuluneiden kuukausien aikana alkoi myös valjeta se, että olen myös todellisen loman tarpeessa. Itse tarkoitan tällä sitä, että kaipaan täysin rentouttava, kokonaan nollaavaa lomaa. Mieluiten vielä mahdollisimman helppoa. Sellaista lomaa, joka olisi täysin stressivapaa ja mahdollisimman helppo. Päädyin varaamaan viikon matkan Maltalle, joka kohteena on ollut kiinnostuslistalla jo vuoden verran. Tältä lomalta en odota mitään muuta kuin lämpöä, aurinkoa, kauniita maisemia ja omaa aikaa.

20160330_184459-001

Tuntuu hyvältä, kun voi jo laskea  jäljellä olevia työpäiviä. Voisin melkein ottaa käyttöön aamukamman, sillä en ole tainut koskaan aikaisemmin odottaa tulevaa lomaa yhtä paljon.

Omasta mielestäni tulevan loman matkasuunnitelmat näyttävät mahtavilta. Kaksi itselle kokonaan uutta maata, jotka molemmat kiinnostavat aivan valtavasti omanlaisuutensa takia. Islanti tulee luultavasti olemaan tänä vuonna se ”the juttu”. Oikeastaan en osaa edes kuvitella, että olen siellä jo muutamien viikkojen kuluttua. Matkakohde, josta on haaveillut jo vuosia, on viimein todellista. Käsittämätöntä.

10314772_10152477938488610_4985829013201336064_n

Näihin kahteen matkaan kuluu reilu pari viikkoa, joten vielä viimeiselle viikolle on suunnitelmat auki. Luultavasti nekin alkavat kuitenkin pian täyttymään. Tällä hetkellä olen vahvasti sitä mieltä, että viimeiset lomapäivät kuluvat kaupunkilomalla, mutta itseni tuntien ja tuuliviirinä eläen, en todellakaan uskalla sanoa mitään varmaksi. Sen näkee sitten viimeistään kuukauden päästä mistä itsensä löytää…

Oletko kenties matkustanut kuluneen vuoden tai viimeisten vuosien aikana Maltalle tai Islantiin? Kuulisin mielelläni kaikenlaisia vinkkejä siitä minne kannataa suunnata sekä mitä kannattaa kokea ja nähdä. 🙂

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply miraorvokki keskiviikko, elokuu 3, 2016 at 12:16

  Apua koska soot menos Maltalle? 😀 Minä ja Petri ollaan siellä 21.8-28.8! Tukikohtana Valletta mutta kierrellään ympäriinsä toki niin paljon kuin jaksetaan 🙂 Oltaisko samaan aikaan? ;D Ihana tuo Islantireissu varmasti! Onko mun tuntema jengi lähdössä reissuun? 🙂

  • Reply AnnKat keskiviikko, elokuu 3, 2016 at 17:38

   Siis samaan aikaanhan me siellä sitten ollaan, sillä mä olen siellä 18.-25.8. Pitää kyllä treffailla ja käydä vähintään yhdessä viinillä. 🙂
   Ja juu, sillä sullekin tutulla nelikolla ollaan lähdössä…

   • Reply miraorvokki torstai, elokuu 4, 2016 at 11:54

    Eikäää!! Ihan mahtavaa! 😀 Mä laitankin sulle viestiä jossain muussa kanavassa niin sovitaan joku aika ja paikka! Oikeesti kyllä treffataan siellä!

    Ja nyt jo ihanaa reissua nelikolle 🙂

    • Reply AnnKat perjantai, elokuu 5, 2016 at 09:27

     Aivan mahtava yllätys ja mikä tuuri, että ollaan siellä samaan aikaan. 🙂

  Leave a Reply