Suomimatkailua festarien toivossa.

Mun kesään kuuluu tai ainakin on kuulunut viimeiset reilu kymmenen vuotta festarit. Festarit ja kaikki keikat onkin oikeastaan niitä syitä, miksi aikanaan oon matkustellut ympäri ämpäri pitkin Suomea. Mä kuulun siihen ihmisryhmään, joka on valmis matkustamaan lähes minne vaan, että pääsen niiden mun lempi bändien keikoille.

Tällä hetkellä mua rehellisesti sanottuna ottaa päähän tulevan kesän festarit tai enemmänkin niiden artistikattaukset. Yhtenä päivänä mua otti niin paljon päähän tämän vuoden Ruisrockin tarjonta, että kaivoin esille aikaisempien vuosien vastaavat ja pyörittelin silloin silmiä päässäni. Kun kymmenen vuotta aikaisemin juoksin kavereiden kanssa lavalta toiselle, jotta edittäisiin nähdä kaikki hyvät artistit, niin tänä vuonna ei ole ainakaan sitä pelkoa. Tuli kyllä melkein itku, kun tajusin että vuosia aikaisemmin samana viikonloppuna Ruississa nähtiin Hanoi Rocks, The Hellacopters, The Ark, Children of Bodom,  HIM, Rammstein, Sentenced, The69Eyes, Negative, Disco Ensemble jne (jatkanko luetteloa?) ja mitä tänä vuonna? Cheek, Antti Tuisku, Anna Abreu ja JVG.

Tänäkin vuonna Ruisrock jää käymättä. Itse lähden ennen kaikkea katsomaan ja kuuntelemaan niitä bändejä, ja mulle ei ole ”ihan sama” mitä siellä on tarjolla. Tällä hetkellä mietin, että pitäisikö lähteä Provinssiin päiväksi, kun työvuorot näyttäisi plussaa vai ehkäpä käyn ostamassa ennakkoon lipun JurassicRockiin. Artistikattaukset ei helpota mua yhtään näissä pulmissa…

11866440_10153520028738610_7733865200846386095_n

Itse kaipaisin niitä kunnon rockfestareita taas Suomeen. Toisaalta mieli tekisi myös taas lähteä muutamille festivaaleille Suomen rajojen ulkopuolelle. Muutamia mielenkiintoisia sekä hyvillä artistikattauksilla koottuja festareita onkin tullut selailtua. Lisäksi oon pohtinut, että pitäisikö tänä vuonna vain lähteä jonkun valmiin matkajärjestäjän mukaan. Esimeriksi Elmun mukana Suomen rajojen ulkopuolelle. Jotenkin jaksan uskoa, että nämä matkat ovat hyvinkin ikimuistoisia. Noooh, omat kesäsuunnitelmat ovat kyllä vielä niin pahasti auki etten todellakaan tiedä mistä itseni tulevana kesä löydän.

IMAG3571

Oletko mahdollisesti suunnitellut jonkun matkasi juuri sen takia, että pääset kokemaan jotkut Euroopan festareista tai oletko ehkä matkustanut joskus isommalla järjestetyllä matkalla rajojen ulkopuolelle festaroimaan? 🙂

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply