Kun kirjoittaminen ei innosta.

Sain viimein järjestettyä ja läpikäytyä Thaimaan kuvat. Avasin uuden artikkelilehden ja asetin sormet näppäimistölle. Nostin katseen kohti näyttöä ja siihen se innostus sitten loppuikin. Tuntui fiksummalta sulkea avattu välilehti ja tehdä jotain aivan muuta. Tiedättekö hetket, jolloin haluaisi palata tehtyyn matkaan, mutta jostain syystä samalla hetkellä asiasta kirjoittaminen ei voisi kiinnosta sitten yhtään. Itsellä näitä hetkiä on viimeisten kuukausien aikana ollut ehkä liiaksikin. :DDD (sen takia olenkin päättänyt, että kirjoitan tasan silloin kun siltä tuntuu…) Keksin kuitenkin tekemistä, joka on ainakin itselle huomattavasti mieluisampaa; Lentohintojen vertailu ja seuraavan matkan suunnittelu! Tässä onnistuinkin huomattavasti paremmin, kuin aloittamani postauksen kirjoittamisessa. Pääsin asian kanssa niin pitkälle, että ensi lauantaina lähden suosikkikaupunkiini viikonloppumatkalle. Jee!

En tiedä onko muilla, mutta itselläni on muutamia matkoja, jotka toteutan vuodesta toiseen. Käyn siis ehkä liiankin usein samassa kohteessa,  vaikka haavelistasta löytyy järjetön määrä vielä kokematta jääneitä paikkoja. Jotkin paikat vetävät puoleensa enemmän kuin toiset. Näihin paikkoihin on päästävä aina uudelleen ja uudelleen. Nykyään olenkin sallinut itselleni sen, että matkustan samaan, jo tuttuun kaupunkiin, vuodesta toiseen. (oikeastaan alkaa vuosi puolikkaan jälkeen jo vähän ahdistamaan, jos en tiedä koska kaupunkiin seuraavan kerran olen pääsemässä..) Toiset voivat ihmetellä miksi matkustaa paikkaan, jossa on vieraillut jo kymmeniä kertoja. En oikeastaan edes kyseenalaista tätä ihmettelyä, sillä en osaa edes itse vastata tähän automaattisesti.

Oma suosikki kaupunkikohde on Berliini (,jonka muistan varmaan mainita vähintään sen pari kertaa vuodessa näissä postauksissa). Vielä helmikuun alussa mietin, että milloin ehtisin matkustaa kaupunkiin seuraavan kerran ja muutamaa päivää myöhemmin sähköpostissa odotti lentoliput tulostusta varten. Oikeastaan tuntuu aivan mielettömän hyvältä, että on löytänyt niin läheltä kohteen, jonne matkustamista ei tarvitse miettiä koskaan useampaa kertaan. Rakastan sitä kaupunkia!

Muuten teen ehkä noin puolet vuoden matkoistani hyvinkin spontaanisti. Voin rehellisesti sanoa, etten tiedä tällä hetkellä minne tämän vuoden reissuni vievät. En ole suunnitellut vielä yhtä ainoaa. Sen vain tiedän, että reissuja tulee lähemmäs että, ja mitä toivottavammin, myös kauemmas. Teen vähintäänkin puolet ulkomaan matkoistani hetkenmielijohteesta, tai siis ainakin lento- ja muut varaukset. Seuraan lento- ja matkatarjouksia, ja tartun niihin mikäli se vain on mahdollista.

Ja mikähän tämänkin postauksen lopullinen idea oli? 😀 No ainakin reissuhypetys on saatu käynnistettyä ja omat elonmerkit annettu… Lomailu ja matkailu on ehkä kuitenkin parasta mitä itse tiedän. (Sanoo hän, joka juuri edellisenä iltana ehdotti esimiehelleen, että siirtäisi loput lomapäivänsä vasta tuleville lomakausille. 😀 )

-A

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply