Paluu arkeen…

Lento laskeutui Helsinki-Vantaalle maanantai-tiistai välisenä yönä. Lämpötilaeron ollessa reilu 50astetta mietin vain, että tuo Bangkokin ja Helsinkin välinen ero on jotain niin suurta etten loppupeleissä osaa edes käsittää sitä. Sillä lentovaatetuksella ei kyllä pärjännyt millään Suomen säässä. Tosin ei mikään ihme, sillä olinhan palellut muutenkin koneessa koko matkan. Onneksi terminaalin edessä odotti kyyti, eikä tarvinnut kuin siirtyä pari metriä autoon ja kotipihalla autosta sisälle.

Paluu takaisin Suomeen ja kotiin tuntui hyvältä. Poissaolon aikana Suomeen oli saapunut talvi. Joka paikkassa oli aivan super kaunista ja ihailin jopa ääneen kotikatua ajaessa hyvin aurattuja teitä. Viimeiset satametriä jännitin sormet ristissä, että millainen selviytymistarina odottaisi ulko-ovellani, kun lumitöitä ei olisi tehnyt viikkoihin. Onneksi hymyileminen naapurinmiehille oli luultavasti tuottanut tulosta, sillä koko ulko-oveni edusta oli kolattu huolellisesti. Kotiinpaluu oli täydellinen! <3

Tiedättekö muuten mikä on varmin merkki siitä, että on ollut onnistuneella lomalla? Vastaus on mielestäni selvä. Palaat töihin ja et muista enää viikkoja aikaisemmin käyttämiäsi salasanoja. Istuin työpaikalla toimistolla ja olin avaamassa tietokonetta. Turhaa, sillä vaikka syötin mitä tahansa salasanoja käyttäjätunnukseni kanssa, kone herjasi virhettä tasaisesti. Yhteys IT-tukeen ja naureskelua, että allekirjoittanut on jälleen ollut lomalla… 😀

Olen nauttinut näistä loman jälkeisistä iltavuoroista aivan valtavasti. Hitaat aamut ja aamukahvi omassa rauhassa tuijottaen super kaunista talvimaisemaan ikkunan takana. Onko nämä niitä elämän pieniä asioita? Loman jälkeinen paluu työhön on suunniteltu mahtavasti, kun loppuviikosta odotti neljän päivän vapaat. Hieman ehdin jo stressailla, että täytyykö tänä vuonna skipata kokonaan matkamessut, kun unohdin ilmoittaa näiden olemassa olosta työvuorosuunnitteluun. Vapaiden asiosta en joudu, ja nyt tuntuu että tuleva viikonloppu on paras kaikista. Olen tilanteessa, ettei tulevista matkoista ole vielä minkäänlaista tietoa ja suunnitelmat ovat aivan ruohonjuuritasolla. Ajattelin kuitenkin korjata tilanteen messujen avulla.

Nyt kaivan esille luistimet ja sukset, ja alan pohtimaan niiden huoltamista. Ulkona on täydellinen talvisää upean auringonpaisteen ansiosta. Näistä hetkistä on pakko päästä nauttimaan täällä eteläisemmässä Suomessa. Olen liian skeptinen näiden jatkumisesta ja muuten selaan jo parin viikon päästä lentoja pohjoiseen lumen toivossa.

20160122_100308-001

Aamukahvia kurkusta alas ja tutustumista uusimpaan Mondoon, joka on vielä täysin avaamaton. Vähitellen voisi alkaa myös tutustumaan Matkamessujen tarjontaan ja tehdä jo kotoakäsin jonkunlaista suunnitelmaa, mitkä alueet ensisijaisesti kiinnostaa… 🙂

-A

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Monna / Meidän matkassa perjantai, tammikuu 22, 2016 at 11:36

    Hauska postaus koska kuulostaa ihan mun viikolta 😀 Sunnuntaina oli pakollinen paluu Bangkokista ja onhan täällä ihan saakelin kylmä! Messuilla nähdään 🙂

    • Reply AnnKat perjantai, huhtikuu 15, 2016 at 10:58

      kiitos kommentista. 🙂

    Leave a Reply