Vuoden 2016 Bucket List.

Mä odotan ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin tulevaa vuotta. Oma vuosi alkaa mukavissa merkeissä, kun 3. tammikuuta suuntaan Helsinki-Vantaalle ja lähden kaverin kanssa reiluksi pariksi viikoksi Thaimaahan. Lennetään Bangkokiin ja sieltä onkin varattuna ensimmäisiksi öiksi majoitus. Loput matkasuunnitelmat onkin sitten auki, mutta ne täyttyy sitten itse matkan aikana.

Mä kuulun ainakin siihen ryhmään, joka vakuttaa että tulevasta vuodesta tehdään paras kautta aikojen ja että etenkin tulevan vuoden kesä on se ”the Kesä”. Sen toteutumista voi aina jälkikäteen pohtia, mutta tavoitteet on ainakin kiva pitää korkealla. Mä olen varma, että tuleva vuosi tulee jäämään monella tapaa paremmin mieleen kuin aikaisemmat. Tuleva vuosi tulee olemaan monella tapaa sellainen muutosten vuosi, että suuremmat suunnitelmat voisi jättää hyvällä omalla tunnolla tekemättä.

Halusin kuitenkin tehdä jonkulaisia tavotteita ensi vuodeksi ja niinpä päätin koota itselle ” My Bucket List 2016″… Listaan kokosin kaksitoista erilaista ”lomaa”. Itselle loma tarkoittaa lähes samaa kuin matka, joten nämä kaikki voi kääntää yhtä hyvin eri teemaisiksi reissuiksi. Vuoden jokaiselle kuukaudelle olisi siis jonkinlainen teema. Ajankohtia en alkanut sen enempää rajaamaan, jottei paineita niiden toteutuksen suhteen synny. Tavoitteena on vain tulevan vuoden aikana totetuttaa kaksitoista listattua asiaa ja näin päästä toteuttamaan omia pitkäaikaisia haaveita. Mielenkiinnolla loppuvuodesta tarkastelee näiden toteutumista:

alkuuu (2)

Vuoden 2016 Bucket List:

– Kylpyläloma
– Mökkiloma
– Luontoloma
– Risteilyloma
– Kaupunkiloma
– Kotimaanloma
– Ulkomaanloma
– Rantaloma
– Elämysloma
– Festariloma
– Joululoma

Millaisia suunnitelmia muilla on ensi vuodeksi? Joko vuoden matkasuunnitelmat on tehty jo valmiiksi?
-A
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jane / Lomaunelmia ja unelmalomia perjantai, tammikuu 1, 2016 at 16:13

  Hauska tapa listata suunnitelmia ☺

  Meillä on suunnitelmissa kaupunkiloma Eurooppaan keväällä, maaliskuun lopulla tai huhtikuussa. Vaihtoehtoja on vielä ihan liian monta!
  Kesällä toivoisin pääseväni sille Euroopan autoilureissulle joka oli suunnitteilla jo viime kesälle mutta jäi haaveeksi, eli lennot Budapestiin ja siitä autolla reilu viikko Unkarin muihin kohteisiin, Slovakiaan, Tsekkeihin, Itävaltaan ja Sloveniaan kun ne ovat siinä kivasti samassa ringissä ajella eikä kilometrejä edes tule niin hirveästi.
  Ja sitten on se kaukomatkahaavekin, siinäkin on paljon vielä vaihtoehtoja. Karibia tai Meksiko tai jokin Aasian kohde.
  Sijnä olisi jo riittämiin tälle vuodelle, kotimaan matkojakin voisi sitten sopiviin väleihin suunnitella 🙂

  • Reply Jane / Lomaunelmia ja unelmalomia perjantai, tammikuu 1, 2016 at 16:16

   Kica muuten nähdä minne Bangkokista päädytte! ?

   • Reply AnnKat lauantai, tammikuu 2, 2016 at 08:53

    Itse odotan tätä myös mielenkiinnolla… 🙂

  • Reply AnnKat lauantai, tammikuu 2, 2016 at 08:51

   Suunnitelmasi kuulostaa kyllä kieltämättä hyvältä. Varsinkin tuosta Euroopan autoilureissusta itsekin innostuisin. 🙂

  Leave a Reply