Miltä Skansenin vanhanajan syysmarkkinoilla näytti?

Piipahdin syyskuussa tämän vuotisissa Skansenin vanhanajan syysmarkkinoilla ja olin enemmän kuin tyytyväinen että tuli lähdettyä. Tunnelma siellä oli jotain aivan ihanaa. Tanssia, musiikkia, kyläleikkejä, kojuja ja paljon muuta. Aivan kun olisi tehnyt aikamatkan 100vuotta taakse päin. Järjestetäänköhän Skansenilla vuosittain myös joulumarkkinat? Mikäli kyllä niin voisin niitä ainakin itse harkita…

Onko muut käyneet aikaisemmin näillä markkinoilla?
Entä kiinnostaisiko lukea lisää Skansenin syksyisistä markkinoista?

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanna / Ranskatar reissaa keskiviikko, marraskuu 11, 2015 at 19:50

  Tulipa ikävä Skansenille! Kyllä siellä mun mielestä myös joulumarkkinat järjestetään, nekin olisi varmasti kiva kokemus 🙂 Itse olen ollut viettämässä Skansenilla midsommaria ja ruotsalaisten kansallispäivää, molemmat oli kivoja kokemuksia.

  • Reply AnnKat keskiviikko, marraskuu 11, 2015 at 22:25

   Hei en edes tiennyt, että Skansenilla järjestetään noin paljon kaikkia vuosittain. Täytyy itsekin tutustua noihin kaikkiin paremmin. Kiitti vinkeistä. 🙂

 • Reply Maria torstai, marraskuu 12, 2015 at 12:17

  Kävin viime vuonna noilla syysmarkkinoilla ja oli aivan mahtava tunnelma (jos ei huomioida ampiaisenpistoa jonka sain kokea myös. https://wpdev.rantapallo.fi/maelle/2014/10/09/medeltida-marknad-pa-skansen/
  Kovin mietin olisiko tänäkin vuonna pitänyt mennä, mutta aikataulu ei sitten sopinutkaan hyvin… Jouluna on joulumarkkinat monissa paikoissa Tukholmassa, myös Skansenilla. Niillä kaikissa on aina sitä ihanaa odottavaa tunnelmaa 🙂

  • Reply AnnKat torstai, marraskuu 12, 2015 at 23:41

   Tukholmaan tekisi kyllä mieli palata joulukuussa… Sinne olisi myös melko helppo tehdä nopeampikin matka. 🙂

  Leave a Reply