Video Berliinistä…

Mä olen halunnut kokeilla jotain uutta tänne blogin puolelle. Viime matkojen aikana kuvien oton lisäksi oon alkanut ottaa myös pieniä videopätkiä. Itse tykkään katsella myös matkakoosteita videomuodossa. Parasta omasta mielestä olisi, jos osaisi olla luontevasti kameran toisellakin puolella ja näin voisi tallentaa reissujaan eri tavalla videomuotoon.

Itse olen alkanut opetella snapchatin käyttöä. En ole vielä oikein päässyt siihen täysin sisälle, mutta varsinkin reissuilla sen käyttö on aktiivisempaa. Snapchat päivittyy tällä hetkellä parhaiten realiajassa. Jos jotain kiinnostaa seurailla mun reissusnäppilyä, niin mut löytää sieltä annkatfin.

Mitä te muut… kiinnostaako ketään muita matkavideot? Entä snäppäileekö muut matkoiltaan? Mikäli kyllä, niin laittakaa nimimerkkejä alle niin saa laitettua seurantaan… 🙂

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kohteena maailma lauantai, lokakuu 31, 2015 at 23:08

    Kiva video. Kyllähän liikkuva kuva on hyvä lisä blogipostauksiin.

    • Reply AnnKat sunnuntai, marraskuu 1, 2015 at 21:52

      Kiitos. Täytyy ottaa varmaan videointi tavaksi. 🙂

    Leave a Reply