Kaupunki, jossa on käytävä vähintään kerran vuodessa…

Tykkään nähdä uusia paikkoja, mutta yhtä lailla välillä menettää sydämensä jollekin paikalle niin että siellä haluaa käydä vain uudestaan ja uudestaan. Uskon, että jokaisella on joku tällainen paikka maailmassa…

DSC00284-002

Itse rakastan Berliiniä. Se on täydellisin kaupunki, jossa olen ikinä käynyt. Ehdottomasti oma suosikkikaupunki ja matkakohde. En ole enää edes ihan varma kuinka monesti tuossa kaupungissa olen vieraillut, mutta turha kai sitä on edes alkaa laskea. Viihdyn kyseisessä kaupungissa todella hyvin ja joka kerta kun siellä tulee käytyä, niin tulee se sama fiilis. Sieltä ei haluaisi lähteä pois. Pohtii miksei aikaa voi pysäyttää. Vielä ei kuitenkaan ole tullut mahdollisuutta jäädä pysyvästi tuohon unelmieni kaupunkiin ja näin jokaisen vierailukerran jälkeen on ollut vain pakko jäädä miettimään, koska sinne pystyy taas palaamaan.

IMAG3921-001 DSC00323-003

Mä pohdin yhä, että mikä kaupungissa on se suurin juttu, mikä muhun vetoo. Mä en ole vielä edes ihan varma onko sellaista vain yhtä. Tykkään kaupungista niiiiiin monesta eri asiasta. Ennen kaikkea siitä tunnelmasta. Rakastan sitä kuinka hyvä ainakin mun on tuossa kaupungissa olla. Paikka on juuri sopivan kokoinen. Ei liian pieni, eikä liian suuri. Jollain tavalla myös turvallisen tuttu. Rakastan tuota kaupunkia, Berliini <3

Nyt ei auta muu kuin alkaa valmistautumaan tulevaan… Lähden perjantaina parantelemaan pahinta Berliini-ikävääni. Neljä päivää lempi kaupungissani. Saan muuten olla aika tyytyväinen, että suosikki kaupunki löytyy noinkin läheltä. Viikonloppumatkan toiselle puolelle maailmaa olisi vähän hankalempaa järjestää.. 😀

DSC00329-001 DSC00680-002

Onko ruutujen takana muita Berliini-diggareita vai mitkä muut kaupungit ovat vieneet muiden sydämet? Mihin kaupunkiin on aina palattava uudestaan ja uudestaan? 🙂

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria keskiviikko, lokakuu 7, 2015 at 11:13

  Hävettää myöntää etten koskaan ole Berliinissä ollut!! Se pitää korjata pikimmin. Oma lempparikohde löytyy valitettavan kaukaa, mutta minkäs sille voi, New York vei sydämeni vuosia sitten 🙂 Onneksi lempparialue (ei vain kaupunki) löytyy myös lähempää. Skotlantiin voisin lähteä ihan koska vain uudestaan!

  • Reply AnnKat keskiviikko, lokakuu 7, 2015 at 23:04

   Itse en voi kuin suositella Berliiniä!
   Postausta kirjoittaessa muuten mietinkin juuri tuota, että jos lempi kaupunki olisi New York, niin sinne olisi aina astetta pidempi matka lähteä. 🙂

 • Reply Jane / Lomaunelmia ja unelmalomia perjantai, tammikuu 1, 2016 at 16:01

  Minäkään en ole Berliinissä käynyt ja mua suorastaan tökkii siinä kohteessa tai sen mielikuvassa jokin niin pahasti ettei ole suunnitelmissakaan. Tiedä sitten mikä avuksi?

  Olen pyrkinyt ennemmin käymään mahdollisimman monessa uudessa paikassa kuin monesti samassa joten ei ole päässyt tulemaan sellaista jossa kävisin vähän väliä. Paitsi käytännössä Tallinnassa, mutta se johtuu puhtaasti sen läheisyydestä ja saavutettavuudesta. Ne kaupungit joissa olen kerran käynyt ja joihin eniten haluaisin palata, ovat Amsterdam ja Barcelona. Ja Key West ?

  • Reply AnnKat lauantai, tammikuu 2, 2016 at 08:50

   Itsekin tykkään kovasti nähdä uusia paikkoja ja kaupunkeja, mutta silti on muutamia joista pidän niin valtavasti, että niihin on vain päästä uudestaan kerta toisen jälkeen… 🙂

  Leave a Reply