Pizzalle Helsingissä?

Mä en ole mikään ravintoloissakävijä. Käyn itse asiassa aika harvoin ulkona syömässä. Kaveriporukalla päädytään välillä kokkaamaan mielummin yhdessä sen sijaan että lähdettäisiin jonnekin ulos syömään. En taida olla erikoisemmin mikään kulinaristi. :DDD

Kun on vieraassa kaupungissa, kaipaa usein vinkkejä erilaisista ruokapaikoista. Mulle on tyypillistä, että jos luen jostain asiasta hyvät arvosanat saadun jutun, niin kokeilen sitä myös itsekin helpommin. Tämän takia tykkään lukea muun muassa muiden ravintolasuosituksia matkakohteisiin. Mä en tähän oikeastaan itse edes pysty, sillä mulle syöminen reissussa on aika toissijaista. Jos alkaisin kirjoittaa mun matkoilta ravintolasuosituksituksia, niin ne koostuisi varmaan juna- tai metroasemien pikaruokaloista. (se olisi omalla kohdallani vain se todellisuus). En kai itse sitten ole niin makujakokeileva ihminen…

IMAG4855-001Viime vuoden puolella kun oltiin Balilla, käytiin aikalailla kaverin suosittelemissa paikoissa syömässä. Yhtenä iltana käytiin pizzalla ravintolassa, joka oli kivannäköinen (tässähän jo kerrassaan riittävästi syytä astua ravintolaan sisälle). Paikan menussa pidin eniten siitä, että pizzan sai kahtena eri puolena. Musta se oli aivan mieletöntä ja en ollut kuullut asiasta koskaan aikaisemmin. Muistin mainita tästä omasta mielestä mahtavasta asiasta myös facebookissa, jonne sainkin aika nopeasti tutulta kommentin että Suomessakin tämä on mahdollista Varsinais-Suomessa, Turussa sekä Salossa. Olin aivan innoissani asiasta, mutta jotenkin Balin matkan jälkeen unohdin asian kuitenkin aika nopeasti.

Nyt kun sain kuulla, että myös Helsingissä on Splizzeria, niin sinne oli aivan pakko suunnata. Sen lisäksi, että pizza oli parhainta mitä olen aikoihin saanut, tykästyin paikkaan myös siksi, että toisen puoliskon pizzasta voi vaihtaa myös salaatiksi. Puoli lautasta pizzaa ja toinen puoli salaattia hyvien lisukkeiden kanssa. Voin sanoa, että toimii mahtavasti!

Annoskateutta ei tarvitse enää jatkossa kärsiä, kun voi valita pizzalleen kaksi erilaista puolta yhden pizzan hinnalla. Toisen puoliskon voi vaihtaa myös salaatiksi, jossa käytetään samoja raaka-aineita kuin mitä käytettäisiin pizzapuolikkaassa. Pizzavaihtoehtoja on kymmenkunta ja makuja niistä ei ainakaan puutu.

20150727_182248-001

Onko joku muukin tutustunut jo Splizzeriaan? Mikäli ei niin en voi kuin suositella!

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, elokuu 3, 2015 at 23:06

    Suosittelen Splizzeriaa ihan kaikille :D! Se on mahtava paikka. Hinta-laatu-suhde on todellakin kohdallaan ja pizzat ovat parhaita, mitä olen syönyt Suomessa. Hienoa, että sinäkin pidät paikasta :). Kannattaa testata Texas Ranchia, jos tykkää lihasta. Se on herkullista ;).

    • Reply AnnKat tiistai, elokuu 4, 2015 at 09:14

      Täytyy suositella tuota, mikäli on liikkeellä jonkun lihansyöjän kanssa. 🙂

    Leave a Reply