Nyt se alkaa…

(MM-lätkä!)
Nimittäin Loma!

Vaikkei ikkunasta ulos katsellessa erityisen kesäiseltä näytekkään, niin seuraavat kolme viikkoa olen joka tapauksessa kesälomalla. No ainakaan ulkona ei sada lunta, eikä edes vettä tällä hetkellä. Aurinkokin pysyttelee tasaisen paksun pilviverhon takana, jottei varmasti pääse näyttäytymään edes vähää. Loppupeleissä itselleni on aivan sama millainen sää Suomessa on seuraavat kolmen viikon ajan, joten turhaa tässä manaan. Tippukoon taivaalta vaikka pieni vihreitä miehiä, joka tapauksessa loma on loma. Ja ehkä tilannetta helpottaa entisestään myös se, että lomaviikot tulee vietettyä muualla kuin kotimaassa.

Matkalaukku on edelleen pakkaamatta, sillä MM-lätkän katsominen on huomattavasti mieluisampaa puuhaa. Yritin,(huom.yritin) olla alkuviikosta jo näppärä ja miettiä mukaanotettavia tavaroita. Todellisuudessa kaikki ei mennyt sen ennakkosuunnitelman mukaisesti, (Erätauolla pesukoneen uudelleentäyttäminen ja edelliset vaatteet kuivumaan). Mä en tiedä mikä tossa pakkaamisessa on mulle niin vaikeeta, mutta se ei vaan helpotu tai tule miellyttävämmäksi, vaikka kuinka monta kertaa sen joutuu tekemään. Nyt oon tilanteessa, että joudun käytännössä pakkaamaan kahteen kertaan. Viikon päästä käyn nopeasti kääntymässä kotona ja sitten taas matkat jatkuu. Nyt voi vain kirota sitä, mihin tilanteeseen ihminen tietoisesti itsensä asettaa. :DDD

10833639_10152975039829474_1989562035_n-002

(Koska pakkaaminen on niin epämieluista, nään paremmaksi avautua aiheesta ja miettiä miten saisin siitä tulevaisuudessa edes vähän kiinnostavampaa…)

-A

p.s. Aaaaa, Loma<3

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply miraorvokki perjantai, toukokuu 1, 2015 at 20:17

  Eikä! En tiennyt että sullakin on blogi 🙂 Kiva ylläri! 🙂 Täältä tuli yks uusi lukija.

  • Reply AnnKat perjantai, toukokuu 1, 2015 at 20:24

   Mä olen jo jonkun aikaa lukenut sun uutta blogia… sitä edellistäkin tuli vuos sitten luettua, jotta tiesi vähän sen toisen osapuolen menoista. 😀

 • Reply Sandra perjantai, toukokuu 1, 2015 at 23:46

  Olen aivan samanlainen pakkaaja! Siinä kun monet on pakannut jo viikkoa (!) etukäteen, saatan ihan hyvin pakata lähtöpäivän aamuna. Ajattelen aina, ettei se vie kuin 15 minuuttia, mutta olisihan se fiksumpaa hoitaa järjen ja ajatuksen kanssa.

  • Reply AnnKat lauantai, toukokuu 2, 2015 at 00:13

   Usein mietin, että kun pakkaan pienessä_kiireessä_vähän_ennen_lähtöä, niin tuleeko pakattua turhaakin tavaraa mukaan… Tosin niin oli ehkä ennen. Nykyään osaa arvioida kaiken tarpeellisuuden huomattavasti paremmin. (ja silloin jotain jää myös aina kotiin… :D)

  Leave a Reply