Kesälomasuunnitelmat uusiksi…

Mulla alkaa kesäloma 4. toukokuuta, mutta käytännössä jo vappupäivänä, sillä loppuviikko ennen lomaa on vapaapäiviä. Alkuperäiset kesälomasuunnitelmat menivät pari viikkoa sitten aivan uusiksi ja sitten olin tilanteessa, että loman alkuun oli muutamia viikkoja ja lomasuunnitelmia ei ollut.

Aloin miettiä mitä oikeasti haluaisin tehdä lomani aikana. Matkaseuran saaminen lyhyellä varoitusajalla oli vähän hankalampaa kuin normaalisti ja niinpä päätin aika nopeasti, että noiden viikkojen aikana lennän ainakin Etelä-Espanjaan moikkaamaan ystävääni, joka muutti sinne työnperässä viime vuonna. Mitä enemmän tota Espanjaan lähtöä suunnitteli kaverin kanssa, sitä enemmän matkakuume myös nousi. Aloin odottaa kesälomaani aivan valtavasti, vaikka viikkoa aikaisemmin olin jo sitä mieltä että edellisten matkasuunnitelmien kariuduttua olisin voinut hyvin siirtää koko loman ajankohdan.

Nyt alkaa jollain tavalla muukin loma selkiytyä reissujen suhteen. Varasin lennot Mallorcalle heti loman alkupuolelle. Jotenkin nyt tuntui siltä, että kaipaan vaan jotain aivan perus rentoutumista ja auringossa makaamista. En aio tehdä minkäänlaisia suunnitelmia tolle kesän ensimmäiselle matkalle. Jos reissunpäällä tuntuu siltä, että haluan maata koko viikon niin sitten myös teen niin. Jos taas haluan jotain muuta, niin voin muuttaa tahtoni niin monta kertaa kuin huvittaa.

Pikkuhiljaa lomasuunnitelmat alkavat myös selkiintyä, kun lentoja on tullut varattua lisää ja sainkin tossa hetki sitten huomata, että noiden viikkojen aikana Suomessa oloaika on kyllä aika minimissään jälleen kerran. No hyvältähän se kyllä itsestä tuntuu, että on mahdollisuus tehdä asioita joista pitää. Tilanne voisi olla toinenkin. Suomessa ehtii olla sitten kesäkuukausina, kun lomat on pidetty ja on palannut arkeen.

Mallorcan matkan jälkeen siivet kantaa vielä Nizzaan ja Madridin kautta kaverin luo Etelä-Espanjaan. En ole koskaan käynyt Nizzassa, mutta muutaman kerran sinne oon suunnitellut ottavani lennot. Jotenkin se on sitten kuitenkin aina jäänyt, mutta nyt vihdoin pääsen senkin toteuttamaan. Pitää tutustua ennen lähtöä hieman että mitä kaikkea tuolta Ranskan rannikolta oikein löytyisi. Jos vaikka saisi yhdistettyä ressuun jotain muutakin. Kotiin palaan päivää ennen lomanloppumista ja sitten kai voikin alkaa suunnitella taas uusia reissuja. 🙂

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply