Ensimmäinen Interrail

Aikaa tästäkin reissusta on kulunut, mutta jos alkaisi vähitellen palaamaan tohonkin vuoden 2012 toukokuun reilaamiseen. Oli aivan huippu reissu ja uudelleen tietenkin lähtisi heti vaan kun siihen on taas mahdollisuus. Rakastuin melkein joka paikkaan jossa käytiin, mikä ei sinäänsä oo millään tavalla uutta. Paras matkaseura ja rento fiili, niistä toikin reissu muodostu.

Tiivistettynä meidän reissu muodostu maanjäristyksistä, pommi-iskusta, katukissoista, Paavin siunauksesta, noidista, pimeistä kujista, kylähulluista, tulishoteista, muista paikallisista litkuista, kiloista mansikoita, lukuisista puistoista, pienestä punaisesta, tietulleista, neljä kaistaisista liikenneympyröistä, parempaakin paremmasta jäätelöstä, tietenkin myös hyvästä ruuasta, yleisestä hengailusta, rannoista jne… 🙂


Reitti näytti lopulta seuraavalta:

A: Rooma
B: Venetsia
C :Ljubljana
D: Zagreb
E: Slunj
F: Plitvica Jezera
G: Zadar
H: Karlobag
I: Crikvenica
J: Rijeka
K: Zagreb
L:Budapest

 

Myöhemmin sitten tarkemmin matkasta ja kohteista…
-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply