Kesä 2015?

Onko liian aikaista alkaa suunnitella tulevaa kesää,
kun vasta eilen maahan putosi takatalven merkkejä taivaalta?

4dubro (24)

Omasta mielestäni EI, sillä itse syötin tänään töissä käyttöjärjestelmään kesälomat, joihin sain hyväksynnät. Omaan kesälomanalkuun on enää reilu kuukausi. Aloitan siis lomani heti, kun kesälomakausi käynnistyy ja loma on mahdollista pitää. Olen viimeiset vuodet pitänyt kesälomani heti toukokuussa ja välillä toiset miettivät, että miksi ihmeessä haluan tehdä näin. Itse näen siinä kuitenkin enemmän hyviä kuin huonoja puolia.

Itse vietän aina vuoden kertyneet lomapäivät matkoilla. Nytkin on viimeiset puoli vuotta odotettu kesäloman alkua, kun tuli varattua toukokuulle lennot. Pidän lomaa kolme viikkoa, joista olen reissussa kolme viikkoa.:D Yksi päivä on luultavasti aikaa palautua ja kuitata univelkoja. Sitten saa taas hypätä takaisin arkeen.

budva (11)

Mielestäni toukokuu tai vastaavasti syyskuu ovat parhaimpia mahdollisia kesälomakuukausia. Miksi? Koska silloin muut eivät ole reissuissa. Paljon kivempi on lähteä omille reissuille sesongin ulkopuolella, kuin silloin kun jokainen kaupunki- ja lomakohde on aivan täynnä ihmisiä. Mitä mieltä itse oot?

Oma loma on jo niin lähellä, että pitäisi alkaa hoitamaan kaikkia matkaan liittyviä asioita. Viisumit, rokotukset yms. Kesä, mikä ihanin asia! Onko liian aikaista tehdä kesäsuunnitelmia? Onko muut jo tehnyt niitä? Itsellä siihen  kuuluu kesälomareissun lisäksi varmaankin muutama vielä suunnittelematon minimatka ja muutamia festarireissuja…

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Teea / Curious Feet lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 00:54

  Samaa mieltä. On paljon kivempi (ja niin paljon halvempaa!) reissata sesongin ulkopuolella. Ja Suomen kesä on niin ihana, että en itse halua silloin edes tehdä pitkiä ulkomaan reissuja.

  Mukavaa, että pääset siis hyvinkin pian kesälomareissulle :)!

  • Reply AnnKat lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 10:31

   Jep ja pitäisi kyllä opetella nauttimaan Suomen kesästä sekä kaikesta kotimaan kesätarjonnasta paremmin. 🙂

  Leave a Reply