Irti arjesta… (jos lentolakko niin suo)

DSC03638-001

Mä olen joskus joutunut selittelemään ihmisille miksi matkustelen paljon, ja miksi siitä ylipäänsä pidän niin valtavasti. Vietän vapaapäiviä käytännössä aika harvoin kotona. Aina kun vain on mahdollisuus lähden jonnekin. Joko Suomen rajojen ulkopuolelle tai lähikaupunkeihin moikkaamaan tuttuja. Yhtenä syynä on se, että arjesta irtaantuminen vain yksinkertaisesti on huomattavasti helpompaa, kun sulkee kotioven ja lähtee vieraampaan ympäristöön. Kotona on aina räskissä miljoona asiaa ja harvoin osaan vain olla huomaamatta tekemättömiä asioita.

Kuluneella viikolla käytin vapaapäivät lisätöihin. Sillon kun vapaapäivä aamuna kello herättää kuuden aikaa aamulla, pohtii pariin otteeseen, että mitä sitä taas onkaan lupautunut tekemään. Onneksi oon sen verran onnekkaassa asemassa, että pidän valtavasti mun molemmista töistä. Yleensä aika nopeasti sen jälkeen, kun on saanut kaadettua aamukahvia kurkusta alas mielikin muuttuu aikaisenheräämisen suhteen.

Selailin eilen kalenteria ja tein havainnoin, että viimeisten seitsemän päivän aikana vietin noin 75h töissä. Siitä tulee viikolle ihan hyvät prosentit ja nyt voin vain olla iloinen siitä, että töitä on tehty kellon ympäri ja seuraavaksi luvassa on viiden päivän vapaa. Nää on muuten niitä parhaimpia plussapuolia vuorotyössä!

Tiistaina vaihtuu ympyrät, kun aamulla pitäisi suunnata taas Helsinki-Vantaalle ja kohti Lontoota. Jotenkin kaikki suunnitelmat matkaan on jäänyt aika minimiin, kun tosiaan oon viime viikot käytännössä asunut työpaikalla. Onneksi matkaseura on hoitanutkin sitten kaiken tärkeämmän ja majotukset sun muut on jo kunnossa. Jollain tavalla tuntuu, että nyt olen enemmän kuin miniloman tarpeessa…

DSC03600-001

Nyt voinkin sitten nää pari päivää seurailla tota Norskin lakon kehitystä ja miettiä, että millähän tavalla tuun loppuviikosta takaisin kotiin. Lennetään Lontooseen British airwaysilla, mutta takaisin lennot on bookattu juurikin Norskille. Toivottavasti toi lakko ei sotke monen muun matkasuunnitelmia…

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply