Ensi viikolla Varsovaan…

Tiedättekö, kun on niitä paikkoja joihin on halunnut koko elämänsä, joissa haluaa käydä aina uudestaan ja uudestaan, joissa haluaa käydä joskus ja paikkoja joihin ei ole kauheaa hinkua? Mä en tiedä mihin näistä mun kohdalla sijoittaisin Puolan. Pitkään se oli vain valtio Euroopan kartalla, mutta jotenkin vuosi vuoden jälkeen juuri kyseinen valtio onkin sitten alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. Ehkä juuri sen mielenkiinnon on herättänyt se etten tiedä kyseisestä maasta loppupeleissä paljoa mitään.

Oon pari viimeistä vuotta halunnut päästä käymään Gdanskissa. Wizzair lentää sinne edullisesti ja usein on myös niin hyviä lentotarjouksia tarjolla, että joskus niihinkin kai pitäisi vain tarttua eikä aina vain suunnitella ja suunnitella. Jotenkin koko Puola alkaa avautua omallekin maailman kartalle, kun useat tuttavat on matkustanut sinne viime vuosien aikana. Kun on kuullut joitain juttuja, niin oma mielenkiintokin kaikkea kohtaan on sitten samalla lisääntynyt.

Varattiin pari päivää sitten lennot finskiltä Varsovaan. Lennot sai näinkin myöhään varattuna ihan kohtuulliseen hintaan niin olihan niihin myös tartuttava. Tällä kertaa mulla ei ole oikeastaan mitään odotuksia kaupungilta. Tai oikeastaan mun ainoat odotukset ovat ne, että yllätyn kaupungista positiivisesti. Oon monilta kuullut, että Varsova ja koko Puola on yllättänyt todella. Nyt olen siinä tilanteessa, etten tiedä maasta ja kaupungista lähes mitään. Taidan siis lähteä matkaan ilman minkäänlaista suunnitelmaa…

puola-varsova

Lähtöön asti saakin sitten olla töissä, olla töissä ja olla töissä, joten kaikkiin matkaoppaisiin ja matkavinkkeihin tutustuminen taitaa jäädä myös aika minimiin. Onko joku matkustanut lähiaikoina Varsovaan tai muualle Puolaan? Onko joitain paikkoja joita ei vain voi ohittaa tai ehkäpä jotain muita vinkkejä, joihin kannattaisi tutustua?

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja perjantai, helmikuu 6, 2015 at 20:44

  Puola on tällä hetkellä ihan selvässä nousussa matkakohteena ja onneksi on sillä teki ainakin muhun melkoisen vaikutuksen!
  Varsovassa en ole käynyt, mutta sinne haluaisin ehdottomasti joskus matkustaa, on varmasti yhtä edullinen kaupunki kuin Wroclawikin, joten syödä kannattaa niin paljon kuin napa vetää 😀
  Muita vinkkejä ei oikein ole antaakaan. Ei kun mukavaa loman odotusta! : )

  • Reply AnnKat lauantai, helmikuu 7, 2015 at 11:55

   okei, pitää muistaa 🙂

 • Reply Jenni / Globe Called Home tiistai, helmikuu 10, 2015 at 14:10

  Mä olin Varsovassa kymmenen vuotta sitten, että en ihan lähiaikoina… Se tori keskustassa on hieno, ja jos on enemmän aikaa, niin Krakovaan pääsee nopeasti junalla. Krakova oli musta näistä kahdesta kivempi. 🙂

  • Reply AnnKat maanantai, helmikuu 16, 2015 at 11:03

   Lähdettiin käymään myös Krakovassa ja nyt voin kyllä kompata sua aivan täysin. Krakova oli näistä kivempi. 🙂

  Leave a Reply