Lontooseen tarjouslennoin, tai sitten ei.

Vuosi on vasta aluillaa ja oma optimistisuus on koetuksella. Aloin jo pohtia, että tuleekohan tästä huonoin ja epäonnisin vuosi ikinä. Ainakaan näiden ensimmäisten viikkojen jälkeen en erityisemmin liputtaisi vuoden alkua ja tapahtuneiden upeutta.

Varattiin kavereiden kanssa vuodenvaihteen jälkeen lennot maaliskuulle Lontooseen. Okei, meillä oli tietty ajankohta, jolloin haluttiin kaupunkiin ja saatiin menopaluu edulliseen hintaan. Pari päivää lentojen varaamisen jälkeen sai kuitenkin lukea kuinka monet olivat ostaneet Norwegianin edulliset lennot samalle ajankohdalle. Nyt voin vain pyöritellä pääni sisällä kysymystä, että miksei noi lentotarjoukset voinut tulla yhtää aikaisemmin tai miksei voitu varata lentoja yhtään myöhemmin.

En pysty tällä hetkellä näkemään sitä yhtään positiivisempana, että lennetään Lontooseen British Airlinesilla ja Heatrow:lle tai sitä, että maksettiin lentokenttäbussilipusta 1punta. Nyt on vain nieltävä tappio ja mentävä kohti uusia pettymyksiä… eikun mitä? Onneksi en muista tätä enää edes ensi viikolla. 😀

Onkohan kenelläkään muulla käynyt mitään vastaavaa? Varaa lennot ja parin päivän päästä samat lennot saisi puolet edullisemmin tarjouksen takia….

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Journey Diary / Jenna sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 11:22

  Tää on niin tätä matkustelun ihanuutta, argh.. 😀 Se menee aina niin, että jos samantien tarttuu tarjoukseen ja ostaa lennot, niin sitten tulee seuraavana päivänä vielä sitäkin halvemmat liput myyntiin. Sitten taas jos lykkää ostamista myöhemmälle alhaisempien kustannusten toivossa, niin lennot onkin taas kallistuneet…. Vähän tällästä tuuripeliä välillä!

  • Reply AnnKat sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 13:20

   Tuolla tavalla se tosiaan aina menee…
   Ei varmaan pitäisi enää lippujenoston jälkeen katsoa samoja lentoja. 😀

  Leave a Reply