Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

London calling…

Tasan vuosi sitten pidin esimmäistä kertaa elämässäni talvilomaa (20.-23.11.2013). Koska pidin kesälomani jo saman vuoden toukokuussa, niin päätin pitää lomani jo marraskuussa. Oltiin vähän kahden välillä, että lähdetäänkö Lontooseen vai Amsterdamiin. Koska Amsterdamissa oltiin kaikki jo käyty, päädyttiin Lontooseen. En ollut itse ikinä aikaisemmin siellä käynyt, mutta senkin puolesta olin kuunnellut sitä Lontoo-hypetystä.

Bookattiin lennot Norwegianilta ja ruumalaukkujen kanssa menopaluu maksoi noin 90€. En tiedä miksen ole koskaan aikaisemmin tonne ottanut lentoja, kun sinne kuitenkin pääsee lentämään niin edullisesti. Nyt voikin sitten uudelleenkin lähteä.

Meille oli tehty varaus Paddingtonilla sijaitsevalle Equity Point Londoniin. Toi hostelliketju on aivan huippu ja ollaan majotuttu ketjun viidessä eri hostellissa. Meitä oli reissussa neljä ja oltiin varattu 4hlö huone. Kerrankin sai levittää kaikki kamat ympäri huonetta eikä pitänyt miettiä sen enempää vieraita kanssayöpyjiä. 😀

Kun oltiin saatu kamat hostelliin lähdettiin syömään ja siitä sitten shoppailemaan Oxfordstreetille. Tää olikin oikeestaan sellanen ”shoppailuloma” ja se oli pääjuttuja koko matka-ajalle. Turisteja riitti meidän lisäksi, mutta niin myös huippukauppoja ja ostettavaa. Lontoo taitaakin olla monella tapaa shoppailijan paratiisi.

Shoppailun jälkeen kevyttä välikuolemaa hostellissa ja sitten kiertelemään kaupunkia. Pimeähän tulee joka puolella marraskuun loppupuolella tosi aikasin ja kun päivän kuluttaa shoppaillen niin ei pidä sitten itkeä sitä, että saa kierrellä pimentyneessä kaupungissa. Onneksi voi fiilistellä kaikella upeella valoloistolla. 
Koko reissun meidän yleisimmin käytetty kulkuväline oli metro, koska sillä nyt vain on äärettömän helppoa ja vaivatonta kulkea paikasta toiseen. En muista nyt tältä istumalta yhtään noita metrolipun hintoja, mutta suhteessa muuhun hintatasoon metrolla kulkeminen oli melko edullinen vaihtoehto.

Erityisen kauaa ei kuitenkaan jaksettu pimentyneessä kaupungissa kävellä, sillä oltiin jostain syystä äärettömän väsyneitä. Luultavasti aikainen herääminen, lento ja koko päivän shoppailu oli veroittannut meistä osansa. Lähdettiin metrolla takaisin Paddingtonille ja siirryttiin omaan punkkaan…

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply