Espanja 22.-27.10.2014

Mulla on tänään vapaapäivä ja huomenna alkaa vajaa viikonpituinen talviloma. Loput talvilomasta käytän sitten marraskuun loppupuolella Balinmatkaan.

Ulkona on jotenkin tosi masentava sää. Tai ainakin omaan silmään. Syksy on kiva aina siihen asti kun on värikästä, mutta nyt kun kaikki on melkein harmaata niin alkaa ahdistaa. Mun mielestä on ihanaa pakata matkalaukkua, kun tietää että pääsee vähän lämpimänpään edes hetkeksi. Käyn viikon verran muistelemassa Espanjassa että millainen oli aurinko ja lämpö. Sitten käyn töissä kääntymässä pari viikkoa ja lähden takasin auringon sekä lämmön luo Balille. Voisi muuten mennä huonomminkin…

Mun tämän hetken suurimmat ongelmat on ne, että millaisia vaatteita otan matkalle mukaan. Jotenkin nyt kun viimeiset viikot on harrastanut kerrospukeutumista, niin kevyempien vaatteiden esilleotto alkaa olla jo vähän vaikeempaa. Katselin äsken Barcelonaan luvattua sääennustetta. Näyttäisi siltä, että aurinkoa olisi luvassa ja keskilämpötilat vielä vähän päälle 20’C. Näyttää siis aika hyvältä!

Ehkä alan nyt pakkaa laukkua ja asettua lomatunnelmiin… Palaillaan ensi viikolla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni tiistai, lokakuu 21, 2014 at 18:38

    Erittäin hyvää matkaa! 🙂

    • Reply AnnKat tiistai, lokakuu 21, 2014 at 18:59

      Kiitos! 🙂

    Leave a Reply