München, Saksa 12.-15.4.2014

Vuorotyön hyviä puolia on se ettei töitä ole viikosta toiseen maanantaista perjantaihin. Pääsiäisen aikaan tuli kaikille vähän ylimäärästä vapaata. Odottelin innoissani, että painetut työvuorolistat tuli perille. Muutaman päivän vapaa lämmitti mieltä, kun tajusi että ehtii tehdä vielä reissun ennen omaa kesälomaa.

Katselin lentoja eri kohteisiin ja pää oli kyllä aika tyhjä sen suhteen että mihin oikein lähtisi. Tuntui, että aina joku mätti. Lentoajankohdat, vaihtojen pituudet tms. Lopulta päädyin katsomaan missä hinnoissa lennot Müncheniin olisi. Lähtöhinnat 170e eteenpäin. AirBalticilla jos olisi lentänyt olisi päässyt edullisemmin, mutta hintaan ei sisälly laukkua ja vaihdot Riikassa oli kohtuuttoman pituiset. Lennolle olisi tullut ajallisesti pituutta yli 15h. EI KIITOS. Sitten huomasinkin, että listassa näkyi myös Finskin suoralento Müncheniin ja hintaa oli 203€. Hinta ei tuntunut kohtuuttomalta ja pidin lennon mielessä ja aloin katselemaan vielä muita vaihtoehtoja.

Mietin, että pääsisin lauantaina lähtöpäivänä töistä hyvissä ajoin, joten ehtisin ilman kiirettä 16:15 jähtevään koneeseen. Lopulta alkoi tuntua vain siltä, että mieleen tuli kokoajan vain positiivisia puolia lennosta. Hyvä lentoaika; ehtisin kierrellä perillä jo lauauntai-iltana, lento oli suora, 20kg ruumalaukku jne.

Kyselin kaverilta, joka oli viime syksynä Münchenissä että millainen kaupunki oli. Vaikka olen kerran aikaisemmin kaupungissa ollutkin, en muista siitä mitään. Sain kuulla ylistyspuhetta ja seuraavaksi taisinkin buukata itselleni lennot. Hups! 😀

Varasin tän jälkeen myös majoituksen Meininger Munich City Center -hotellista. Ketju oli tuttu aikaisemmilta Saksan matkoilta ja niin tiesi edes jotain mitä majotukselta saattoi odottaa.

Mulla oli sen verran paljon suunnitelmia tolle matkalle, että hostellissa ei kauheesti ehdi hengailla. Niinpä sillä ei olisi ollut loppupeleissä mitään väliä missä sitä olisi majoittunut. Varaus tuli tehtyä 14hlö dormiin ja kolmelta yöltä hintaa tuli noin 71€. Toi lauantaiyö nosti hinnan tyyliin puolella, mutta ei voinut mitään…

Olin lauantai-iltata Münchenissä ja kun sain tsekattua itseni hostelliin ulkona alkoi jo pidentyä. Päätin kuitenkin lähteä pyörimään lähistölle ja katsomaan olisiko missään mitään. Kuitenkin niin nopeasti oli täysin säkkipimeätä, että otin suunnaksi takaisin hostellin kadun.

Unta vain palloon, jotta jaksoi herätä seuraavana aamuna ajoissa junaan…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply