Madeira day 3&4

Kolmantena aamuna päätettiin lähteä käymään hotellin ikkunasta näkyvällä linnalla. Siinähän saikin oikein kivan aamulenkin, kun kapusi kokoajan katuja vain ylös ja ylös päin.

Linna tai sen rauniot osottautui aikamoiseksi pettymykseksi, kun suuret metalliportit olivat lukossa ja estivät sinne pääsyn. Ainakaan itsekseen Linnalle ei päässyt ja emme sitten tieneet järjestetäänkö sinne muulloin jotain retkiä. Luultavasti ja suurella rahastuksella. Onneksi kuitenkin kukkulalta avautui upeat maisemat joka suuntaan, niin ei tullut aivan turhaa kivuttua ylös.

Aurinko paistoi suoralta taivaalta, mutta kuitenkin ilma tuntui hieman viileämmältä kun alhaalla. Myöhemmin saimme kuitenkin huomata, että viileämmästä säästä huolimatta olimme saaneet hartiamme sekä jalkapöytämme hehkuviksi.

Muuten päivä meni oikeastaan vaan muita paikkoja kierrellen ja tietenkin shoppaillen. Olin muuten ajatellut, ettei reissussa tule shoppailtua yhtään, mutta eteen tuli liikaa kivoja ja uusia liikkeitä, niin lopulta piti käydä nostamassa lisää matkabudjettiinkin. 😀

Seuraava päiväkin meni aikalailla shoppaillen ja auringossa maatessa. Palaminen alkoi vähitellen laskemaan ja väriäkin jäi jo pintaan. Aika auringossa kului todella nopeasti. Mun mielestä oli huvittavaa huomata, kuinka paljon energiaa kulutti oikeesti siihen pelkkään auringonpalvomiseen. Kun sen päätti lopettaa ja siirtyä johonkin muualle, niin millään ei olisi jaksanut tehdä enää seuraavaa siirtoa. Välillä yritin lukea mukaan ottamaani kirjaa, mutta vähäiseksi kirjassa eteneminenkin jäi. Salla luki vieressä pääsykokeisiin ja itse pohdin jaksamistani lukea edes yhtä kappaletta loppuun.

Viikon aikana huomasin, että olen aikamoinen suoriutuja. Jatkuvasti oli sellainen fiilis, että jotain pitäisi tehdä eikä paikallaan saisi vain olla. Useampaan kertaan jossain ajatuksissa oli se, että jääkö nyt jotain tärkeää ja merkittävää näkemättä/kokematta. Sen takia oli välillä tuntui todella oudolta ja kun vain oli paikallaan nauttimassa hetkestä. Se tunne on kuitenkin paras mahdollinen, kun ei pidä juosta paikasta toiseen <3

 

Torstai-iltana pyrittiin menemään aikaisemmin nukkumaan, kun seuravana aamuna oli lähtö retkelle. No en nyt tiedä päästiinkö erityisen aikaisin nukkumaan, mutta kuitenkin. Palaillaan osallistumaamme retkeen seuraavassa postauksessa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply