Madeira day 2

Heräiltiin hyvissä ajoin aamulla, jottei koko päivä mene nukkuessa. Suunnattiin hotellin aamupalalle, joka oli oman asteikon mukaan aivan paras mahdollinen. Kylmää ja lämmintä ja lisäksi skumppaa; Toimii! Syötiin aivan mielettömästi ja hyvä että jaksoi edes lähteä aamupalan jälkeen yhtää mihinkään.

Lähdettiin tutustumaan kaupunkiin ja lähiympäristöön. Jossain lähipuistossa aikaa kului melko paljonkin. Olin niin myyty kaikelle kauniille. Jo tuolla pääsi todistamaan sitä Madeiran kukkaloistoa ihan riittävästi. Antaa seuraavaksi kuvien puhua puolestaan. En ole tarpeeksi hyvä kirjoittamaan, jotta saisin muotoiltua kaiken sanoiksi.

En tykkää yhtään mistään matelioista. Koko saaren oli vallannut tollaset ällöttävät hirmuliskot, jotka paistattivat päivää kuumilla kallioilla ja kiviportailla. Alkoi kyllä ihmetellä miten ikinä on voinut lapsena keräillä ja ”kasvattaa” kaikkea mahdollista liikkunaa etanoista, sammakoihin ja sisiliskoihin. Enää mua ei saisi mistään hinnasta koskemaan tollasta, saati ottamaan käteen.

Päivät kului aina jotenkin hirmu nopeesti, vaikka ei oikeastaan edes tehnyt mitään erikoista. Kierreltiin vain lähistöllä sen pidemmälle lähtemättä. Aurinko näyttäytyi kiitettävästi ja fiilisteltiin sitä. Istuttiin satamassa ja parvekkeellä fiilistellen vain lomaa ja sitä ettei ollut kerrankin kiire yhtään mihinkään. Tuntui tosi hyvältä, että oli pitkästä aikaa lomalla, jolla ei ollut kiire paikasta toiseen.

Päätettiin, että ensimmäinen päivä voidaan vain olla. Meillä oli kuitenkin viikko aikaa tutustua saareen ja kaupunkiin, jotenkin aikaa oli ainakin enemmän kuin yleensä.

  
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply