Tervetuloa lomat!

Kesälomakausi päättyy ja talvilomat alkaa pyöriä. JES! Nyt on syötetty käyttöjärjestelmiin ensimmäinen talvilomapätkä, jonka pidän lokakuun lopulla. Suunnaksi otetaan Espanja, jossa tehdään pikkuinen rundi. (Oikea talvilomakohde, hahahah)

Itse varasin menon Barcelonaan ja paluun Madridista. Alle parillasadalla sai tällä kertaa lennot, hyvä näin. Olin vuosi sitten kesällä viime kerran Barcelonassa moikkaamassa kaveria, sitä edellisen kerran vuosia sitten tammikuussa. Barcelona on omasta mielestä yksi Euroopan kivoimmista kaupungeista ja ehkä siksi odotan tota matkaa todella paljon. Lisäksi vielä kun matkaseura on valioluokkaa niin voiko paljoa enempää toivoa?

Kuvia edellisiltä Barcelonan reissuilta…

Äsken sain ilmoituksen, että meidän Barcelona-majoitus on tehty. Asiat alkaa näyttää jo aika hyvältä.
 Enää jotain pikkusäätöjä ja varmistuksia ennenkun reissuun voi lähteä. (Ja tätä postaustakirjoitellessa bussilippuja on varailtu reitille jos toisellekin…)

Tuleva reitti kulkee siis Barcelona – Zaragoza – Madrid.
Zaragozassa ei ole koskaan aikaisemmin käytyä. Muissa kaupungisssa sen sijaan pidemmän tai lyhyemmän aikaa. Mitää varmaan tutustua tohon Zaragozaan tarkemmin. Äsken googlen kuvahaku lupaili jotain upeeta linnaa. Pitää kyllä vielä tsekkailla mitä muuta kaupunki tarjoaa. Olisi kyllä tosi jees ehtiä nähdäkin kaupungista jotain.

-A

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply