Levoton sielu, -ko?

Omaa fiilistä parantaa kokoajan se, kun töissä puhutaan ja suunnitellaan tulevia lomia. Kesäloman suunnittelu ja toiveiden eteenpäin vieminen. Parhaita asioita näin talven jälkeen!!!

Itse tykkään olla kesäkuukaudet töissä ja tästä syystä vietän kesälomaa mieluiten joko toukokuussa tai sitten elo-syyskuussa. Mun lomathan tarkoittaa aina sitä, että oon koko lomani jossain muualla kun kotona. Lähden reissuun tai teen jotain muuta niin paljon että palaan sitten edellisenä päivänä aivan ryytyneenä kotiin ja arkeen miettien että onpas taas menty. Hhihih, sitten töihin lataamaan akkuja ja uutta suunnittelmaan. :DDD
Mun mielestä on kiva viettää lomaa toukokuussa, kun silloin voi ottaa varaslähdön kesään ja vielä silloin kaikki muut turistit ei ole aloittanut lomakautta. Tänäkin vuotena olisi tarkoitus aloittaa parin viikon loma jo toukokuun puolella ja ehkä sitten pitää lisää elo-syyskuun vaihteessa. Toivottavasti ja suunnitellusti olisin jo toukokuun puolivälissä kesälomareissussa. (ps. odotan sitä päivää, kun annetaan lupa syöttää järjestelmiin lomapäivät. hihhihi)

Taidan olla jollain tavalla aika levoton sielu, sillä en oikein jaksa pysyä kotona. Kun tulin Budapestista, niin kaksi päivää myöhemmin bookkasin mulle ja Sallalle lennot huhtikuun ekalle viikonlopulle. Lennetään Kööpenhaminaan ja sieltä jatketaan bussilla Göteborgiin. En oo ikinä ollut Göteborgissa, enkä tiedä mitä kaupungilta odottaa. Toivottavasti aurinko näyttäytyisi meille keväisesti, niin se riittäisi mulle. Ollaan oltu Sallan kanssa yllättävän aktiivisia ja ollaan tehty reissua varten jo kaikki varaukset. Tää on yllättävää meidän kohdalla. 😀 Mutta palataan niihin sitten myöhemmin erikseen…

Okei, nyt vedellään maaliskuun loppua. Huhtikuun ekana viikonloppuna reissuun ja toukokuussa kesälomalle. Ei kuulosta hullummalta…. Mutta silti kokoajan on palava halu lähteä johonkin. Tilannettahan ei helpota yhtään se, että pääsiäisenä olisi taas vähän ylimäärästä vapaata. Jaksanko istua kotona vapaapäivinä? Saa vaan nähdä. :DDD

Olisi kivempi lähteä jo pidemmällekin reissulle, mutta töiden takia se ei ole mahdollista. Onneksi kuitenkin teen työtä, jossa pystyy itse vaikuttamaan työvuorolistojen suunnitteluun ja työ ei todellakaan ole mitään 8-16 päivätyötä. Tää sopii mulle kyllä niin hyvin…

PS. Lomat on vuoden parhaita päiviä! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply