Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

New start…

Pari vuotta sitten päätettiin alkaa kirjoittaa kaverin kanssa meidän matkoista. Ajatus siitä,että kaikkiin tehtyisin reissuihin voisi yhden sivun avulla palata tuntui super mahtavalta. Todellisuus taisi kuitenkin olla toinen. Vähitellen kaikki loppui lyhyeen. Jollain tavalla kirjoittaminen ja niihin reissuihin palaminen oli aina yhtä ihanaa, mutta niin pirun työlästä. En tiedä katosiko mielenkiinto vai kuoliko loistoidea johonkin…

Tuntuu uskomattomalta, että tosta ”loistoidean” kehittämisestä on nyt kaksi vuotta aikaa. Oltiin tohon aikaan lähdössä ensimmäistä kertaa Venäjälle, Pietariin, ja siihen reissuun liittyi kaikkea uutta vaivannäköä matkaa varten. Luonnehdittiin pari vuotta sitten blogin aloittamista seuraavasti:

Harrastuksena matkailu, statuksena opiskelija. Mahdoton yhtälö? Ei suinkaan. Kuka on sanonut, että matkustelu maksaisi mielettömiä summia? Kun pitää silmät ja korvat auki, on mahdollista tehdä unelmista totta. Itse olemme aina saaneet niin paljon kysymyksiä ja ihmettelyä osaksemme asian tiimoilta, että kesäkuumalla lonkeroiden äärellä päätimme perustaa aiheesta blogin. Tulemme jakamaan blogissa muutamia tulevia ja myös menneitä reissujamme vuosien varsilta, ja samalla osoitamme kuinka pienelläkin budjetilla pääsee muuallekin kuin junalla Turkuun ja takaisin. Tarkoituksena mahdollisesti olla joillekin avuksi, viihdyttää muita tai ihan vaan itseämme. Onhan se tietenkin kiva, että kaikki omat matkakertomukset löytyvät yhdestä ja samasta paikasta myöhempää selailua varten! 

Kysymysten esittäminen ja kyseenalaistaminen on tietenkin aina sallittua, emme aina itsekään pysy omien päähänpistojemme perässä. Tervetuloa seuraamaan jos uskaltaa! Tarkistakaa passinne voimassaoloaika ja pakatkaa matkalaukut valmiiksi, nyt lähdetään…”

Mun mielestä toi kuvaa yhä edelleen meidän, mun ja mun kavereiden matkustamistapaa. Mitkä asiat on muuttunut tässä parin vuoden aikana? ÖÖöö, ainakin se ettei statuksessa taas tällä hetkellä lue sitä opiskelijaa, valmistuin ja työllistyin alalle. Teen täyttä viikkoa työpaikassa, jossa viihdyn aivan mielettömän hyvin ja lisäksi kakkosduunia paikassa, josta myöskin pidän ja jonka näen tällä hetkellä jollain tavalla liittyvän tulevaisuuteeni.

Mitkä asiat sitten eivät ole muuttuneet? Ensimmäisenä tulee mieleen se mieletön kaipuu kokoajan maailmalle. Oon yrittänyt miettiä voisinkohan tulevaisuudessa yhdistää tän rakkauden ja työnteon jollain tavalla. Se olisi siistiä, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä. Oon avoimin mielin tulevaisuudelle…

 Tämän kaiken liirunlaarumin jälkeen yritän vain jollain tavalla selvittää sitä, että olen päättänyt yrittää tätä ikuisuus projektia uudelleen. Jos vaikka nyt löytäisin jostain inspiraation, innostuksen, palavan halun ja löytyvän ajan, tähän kirjoittamiseen. Vuosittain tulee reissattua keskimäärin lähes kymmenessä eri valtiossa. Kokemukset karttuvat ja kiinnostus uuteen lisääntyy sen kokemuksen kautta. Haluan nähdä ja kokea, mutta jos niitä ajatuksiakin saisi joskus kirjattua ylös, niin muistaisi sitten paremmin mitä muistaa haluta. 🙂

-A

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply