Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Sorry:

- Instagram feed not found.
Girl sitting in a swing at the beach

Paluu kesälomalta – tuoreet fiilikset Balista & Singaporesta

Hyvää heinäkuun loppua, ihanan helteistä sellaista! Täällä ollaan juuri kotiuduttu 3,5 viikon mittaiselta kesälomamatkalta Singaporesta ja Balilta. Tarkoituksena ei ollut viettää kuukauden blogilomaa, vaan päivitellä tuoreeltaan myös matkan päältä. Mutta koska tietokoneeni meni matkalaukussa rikki, olin ”pakotettu” viettämään lomaa ilman läppärin näpyttelyä. Ja tekipä se hyvää!

Meillä oli mitä mahtavin matka, minulle uusissa kohteissa Singaporessa ja Indonesiassa. Päällimmäiset fiilikset molemmista maista näin tuoreeltaan matkan jälkeen ovat positiiviset. Singapore oli ihanan siisti ja järjestelmällinen, siellä oli helppo liikkua ja kaupungilla oli paljon tarjottavaa ja nähtävää turistille. Bali oli sitä mitä odotinkin (ja vähän pelkäsin), ruuhkaa ja turisteja, hengellisyyttä ja temppeleitä, ihania ”Instagram ystävällisiä” ravintoloita ja kahviloita sekä hyvää Indonesialaista ruokaa, kauniita paratiisirantoja ja niiden kääntöpuolena roskaisia tien pientareita.

Matkareittimme reilun kolmen viikon aikana muodostui seuraavanlaisesti: Singapore – Ubud – Canggu – Labuan Bajo – Komodon kansallispuisto – Labuan Bajo – Gili Trawangan – Seminyak – Singapore. Paljon tuli liikuttua ja nähtyä, mikä tietää sitä että tarinoita, suositteluja, ikimuistoisia kokemuksia ja muutamia vastoinkäymisiä on jaettavana teille koko syksyn ajaksi.

Ennen kun pääsen tarinoiden kimppuun ja  purkamaan kaikki tuhannet matkakuvani, jaan tänne lempikuvani Instagramini puolelta, joita matkan aikana tuli julkaistua.

Toivottavasti myös sulla on ollut mitä mahtavin kesä!

girl walking side of rice field in ubud

Smoothie bowl breakfast in cafe in Bali

Girl standing on the top of the hill looking a beautiful view

girl riding a bike in a palm tree forest

smoothie bowl and ice latte

man and woman standing in a pink beach

girl and pink flamingo floaty in pool

 

Jos et seuraa mua vielä Instagramissa @suvin_matkassa – tervetuloa moikkaamaan minua myös sinne !

Previous Post

2 Comments

  • Reply Sini 29/07/2019 at 19:44

    Ihania kuvia 💖Oma kesä on ollut hyvä, mutta syksyä kyllä odotan …

  • Reply Lyyli-täti 30/07/2019 at 10:07

    Mahtavaa, ettei tartte itse lähteä Balille ja Singaporeen, sun kuvat riittää, kun olen tullut järkiini ja siirtynyt virtuaalimatkailuun.
    Nature Climate Change -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan lentokoneiden vanat aiheuttavat enemmän lämpenemistä kuin lentoliikenteen hiilidioksidipäästöt. Lentoliikenne aiheuttaa noin kolme prosenttia vuosittaisista fossiilisten polttoaineiden käytöstä johtuvista päästöistä. Tiedemiesten mukaan lentoliikenteen hiilipäästöt kasvattavat säteilypakotetta maan pinnalla 28 milliwattia neliömetriä kohden. Vanat puolestaan lisäisivät säteilypakotetta jopa 31 milliwattia neliömetriä kohden.

  • Leave a Reply