Joensuusta länteen ja Kuopiosta pohjoiseen – kesäinen kotimaa on täynnä nähtävää. Testaa, tunnetko Suomen kaupungit ja valitse loman kohteeksi kaupunkikohde, josta tiedät vähiten!2019-07-01T15:43:40+03:00
WPDEV!!
Kuva: Istockphoto
Suomen kartta

Tunnetko kotimaan kaupungit? Testaa, miten hyvin tunnet Suomen kesäkohteet

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Joensuusta länteen ja Kuopiosta pohjoiseen – kesäinen kotimaa on täynnä nähtävää. Testaa, tunnetko Suomen kaupungit ja valitse loman kohteeksi kaupunkikohde, josta tiedät vähiten!

Kaupunkiloma Suomessa

Tunnetko suomalaiset kaupungit läpikotaisin, vai tuntuuko siltä, ettet saa Loimaata, Iisalmea ja Mikkeliä sijoitettua kartalle? Testaa tietosi kotimaan kaupungeista ja suunnittele tänä kesänä loma kaupunkiin, jossa et ole ikinä ollut.

>> Jäikö tulokseen parantamisen varaa? Lue lisää matkailuvinkkejä kotimaahan

Mikä on sinun lempikaupunkisi kesä-Suomessa? Kerro se perusteluineen kommenttikentässä!

Teksti: Elina Venttola
Kuvat: Istockphoto, Shutterstock, Inka Khanji ja Elina Venttola

Päivitetty: 1.7.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 2,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

18 kommenttia

Oulun torilta ostetut paistetut muikut ja viereisestä ravintolasta ostettu kylmä olut sekä maisema merelle on parasta kesäisessä Suomessa!

Rantapallon mukaan lähes kaikissa länsirannikon kaupungeissa kannattaa käydä,kaakkois ja itäsuomen kaupungeissa ei ole juuri nähtävää. olen jyrkästi eri mieltä, onkohan tämä toimittaja koskaan känyt muualla kun länsirannikolla

Kuopio on varsin mielenkintoinen kaupunki. Kun ensimmäisen kerran nuorena 25-vuotiaana menin sinne työmatkalle ja jossain välissä hakeuduin torille, mietin olenko Suomessa vai jossain ihan oudossa maassa – murre oli vierasta kieltä.

Hämeenlinna,olen syntynyt siellä ja kasvanut nuoreksi siellä. Nyt vanhempana on ihana katsoa miten kaupunki on muuttunut ja elää nykyisyyttään.

Minulle paras kesäkaupunki Suomessa on Porvoo – kaunis vanhakaupunki ja meren läheisyys, kauniit puistot ja historian havina.

Heips!
Miksi Kotkaa ei mainita sivuillanne? Kotka on kaunis puistokaupunki, meren ja Kymijoen äärellä. Suomesta ei vastaavaa löydy. Koe ja katso Kotka!

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *