Long time no see

Mitä, mullako blogi? For real now!

Tää blogin kirjottaminen on vähän jäänyt. En voi uskoo etten oo päivittäny tänne melkeen kolmeen vuoteen, iik!

Pahoitteluni tästä. Mä jatkoin mun englanninkielisen blogin kirjottamista (mikä myös on nyt jäänyt) ja jotenkin silloin vaan tuntu siltä etten jaksa keskittyä kahteen blogiin. Mä tiiän, ettei mun tarvii antaa mitään selityksiä (lähinnä itseäni varten jaan tämän myös teidän kanssanne).

Tän kolmen vuoden aikana kun en ole tänne päivittänyt juuri mitään oon siltikin saanut suhteellisen paljon lukijoita siihen nähden, että blogi on ollut aika kuollut.

Kaikennököistä on tässä kolmen vuoden aikan kerennyt tapahtumaan, menis varmaan ikuisuus jos alkaisin tässä kaikkea kertomaan tänne.

Oon edelleen samassa firmassa töissä, tosin oon vaihtanut osastoa nyt jo kaksi kertaa! Mä oon tosi ylpee itestäni ja siitä, mihin oon urallani edennyt. Silloin kun alotin työnteot tuolla firmassa missä oon töissä, mun tavoitteena oli päästä Operation & Risk – ostatolle, ja viime tammikuussa mun tavoitteesta tuli vihdoinkin totta! Mun työ on tosi mielenkiintoista ja erilaista, vaikka tää ei ihan 100% vastaa sitä mitä opiskelen. Uusia haasteita on koko aika ja mulla on vielä tosi paljon opittavaa.

Opiskelut on vielä kesken, mulla pitäis olla enää 1.5 vuotta jäljellä jos kaikki menee hyvin. Nyt alko se vaikein osuus koko opinnoista, kun siirryin Fundamental kursseista Professional tason kursseihin – eli suomeksi nää mun nykyset kurssit vastaa maisteri -tason kursseja. Saa nähä miten tuun pärjäämään, ainakin nyt vielä oon nauttinu opinnoista, vaikka välillä on tehny mieli luovuttaa.  Ei oo helppoo olla täysaikasesti töissä ja samalla opiskella. Tiiän, etten saa valittaa, iteppähän oon tän valinnut.

Tänä vuonna talvi on ollut tosi pitkä ja sateinen täällä Kyproksella. Viime vuonna tähän aikaan olin jo rannalla, nyt ei vois edes kuvitellakkaan rannalle menoa – täällä on vain n.21 astetta lämmintä päivisin ja tuulee tosi kovaa. Onneks ei enää sada niin paljoa, tää koko talvi on ollut tosi sateinen ja kylmä. Toivottavasti kesästä tulee kuumempi 🙂

Mä oon tän kolmen vuoden aikana liikkunut ympäri Kyprosta ja käyny uusissa paikoissa niin koitan tännekki tehä postauksia, jos joku haluaa vähän vinkkejä missä kannattaa käydä kun tänne tulee – tiiän, että turistikausi on just nyt alkamassa ja varmasti moni on tännepäin tulossa.

Huomasin tässä tätä postausta kirjoittaessani, että mun suomenkieli – varsinki kirjoitus – on vähän hakosessa, joten pahoitteluni kirjoitusvirheistä. Yhdyssanat tuntuu olevan vähän hukassa, mutta eiköhän se tästä taas parane 🙂

Tää nyt oli vähän tälläinen lämmittely teksti – koitan oikeesti parhaani postata tänne säännöllisin väliajoin , enkä taas kolmen vuoden päästä 🙂

Jos jollain on kysymyksiä tai ihan mitä tahansa kommentoitavaa niin laittakaa ihmeessä kommenttia tai ottakaa yhteyttä sosiaalisessa mediassa – sähköpostia saa kanssa laittaa niin vastailen mielelläni 🙂

Mukavaa sunnuntaipäivää sinne teille!

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply