Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Seikkailun alku

Ajatus blogista kypsyi erään junamatkan aikana kesällä 2018. Kahden viikon Balkan-reppureissu oli puolivälissä ja junan puksuttaessa katkonaisesti kohti Sarajevoa pohdin mielessäni kaikkea sitä, mitä haluaisin kertoa seuraaville, jotka tällaista matkaa suunnittelevat. Tästä ajatuksesta syntyi matkablogi, tai oikeastaan elämysblogi, joka kehittyi ajatuksesta todellisuuden tasolle puolen vuoden aikana. Matkailijana olen tiedonjanoinen suunnittelija, joka ei halua missata mitään. Elämysten kokemiseen tarvitaan kuitenkin aina hieman seikkailumieltä – uskallusta, tilaa yllätyksille. Näitä elämyksiä metsästän läheltä ja kaukaa – ja tästä hetkestä alkaen jaan vinkkejä niiden löytämiseen tämän blogin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Next Post

No Comments

Leave a Reply