Notice: Kutsuttu luokan WP_Widget metodi kantaluokassa FacebookLikeBoxWidget on vanhentunut versiosta 4.3.0 lähtien! Käytä sen sijaan metodia
__construct()
. in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4508
Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin - POHJOISTUULI PUHALTAA Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin - POHJOISTUULI PUHALTAA
Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Yleinen

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

keskiviikko, heinäkuu 20, 2016

No, ihan vielä en ole lomalla, mutta kyllä loma siellä häämöttää… 

Jokin aika sitten tuskailin loma-ahdistukseni kanssa. Nyt on se tilanne, että muutama päivä töitä ja sitten on 4 viikkoa sitä ahdistuksen aiheuttanutta lomaa. No, ahdistaako nyt? Ei yhtään, ei tipan tippaa. Tuon postauksen myötä mietin asiat uudelleen ja heitin lähes kaikki suunnitelmat ja etenkin ihan kaikki ahdistavat ajatukset romukoppaan.

Teen sitä, mikä tuntuu
just sillä hetkellä hyvältä!

Suunnitelmia silti edelleen on, mutta vaihtoehtoisina ajatuksina mielessä. Joten nyt eletään sillä mielellä, että tehdään sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Sen verran tiedän, että ensi lauantaina lähden heti loman aluksi Puolan Gdanskiin ja muutamaksi päiväksi. Mukava alku lomalle.

20150706_151454

Viime kesänä kävin pitkästä aikaa Raippaluodossa maankohoamisrannikolla.

Sen jälkeen monta monituista päivää ilman mitään aikataulutettuja suunnitelmia. Jotain siti aion tehdä, mutta poimin aina omaan mielentilaani parhaiten sopivan  vaihtoehdon. Pohjanmaalla lähden käymään jossain vaiheessa, en tiedä koska. Jokin telttareissu saattaa osua lomaviikkoihin, en vielä tiedä missä ja milloin. Sen tiedän, että Itä-Suomi ei kutsu tulevana kesänä, niin kiva kun sinne olisi mennä. Nyt ei vaan tunnu oikealta ajalta toteuttaa sitä reissua.

Saaristo ja meri kummittelee mielessä, mutta sitäkään en ole vielä sen ihmeemmin pähkäillyt että missä muodossa ja milloin. Kutsuuko jokin majakka? Mökki jostain saaristosta? Pieni piipahdus Tallinnaan tai Tukholmaan vai miten olisi Tukholman saaristo? Vai jotain muuta? Selvinnee seuraavien 4 viikon aikana.

20160615_180121

Tämän kesän kesäinen pyörälenkki Loimijoen varressa

Kirjastosta voi aina hakea pinon kirjoja ja uppoutua johonkin toiseen todellisuuteen. Aamukahvit parvekkeella ja ei kiirettä mihinkään. Pyöräretkiä lähelle ja ehkä hiukan kauemmaskin.

Tiedättekö – tää tuntuu niin kivalta, kun on ajatuksia ja vaihtoehtoja, mutta ei liian tiivistä ja aikataulutettua ohjelmaa. Näin loma pitää elää, miksi edes yritin jotain muuta?

 

Itseänikin innostaa ajatus, kun ei tiedä mitä kaikkea tämä Suomi- kesä voi tuoda mukanaan.  Jos haluat pysyä mukana Suomikesässäni, niin klikkaa itsesi blogin Facebook-sivulle ja Instagram-tilille.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tatjaana torstai, heinäkuu 21, 2016 at 18:52

  Hei

  Voisitko kertoa minulle, miten sait nimeesi linkin blogiisi? Siis jos kirjoitat kommentin minun postaukseeni, niin sinun nimeäsi klikkaamalla pääsee suoraan sinun blogiisi.
  Vävyni on nyt meillä ja viilailee blogiani, mutta emme löydä systeemiä tähän linkkiasiaan.
  Toivoisin pikaista vastausta. 0504123178

  Tatjaana ”kierrän vain Kalifornian”

 • Reply sarsa/pohjostuuli puhaltaa perjantai, heinäkuu 22, 2016 at 06:38

  Aloin miettimään asiaa ja minusta näyttää, että ongelma on minun sivustollani. Täällä ei toimi mikään linkki.

 • Leave a Reply