Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Pikaiset kuulumiset Australiasta

Melbourne

Terveiset Australiasta, ja tarkemmin tällä hetkellä Tasmaniasta! Minun oli tarkoitus kirjoittaa vuodesta 2018 katsaus ennen lähtöä, mutta se kiireiltä jäi! Vuosi 2018 siis lähenee loppuaan, ja tämä vuosi on minulle ainakin matkustelun osalta ollut mieleinen; olen päässyt moneen haaveilemaani paikkaan ja viimeisimpänä, mutta ei toki vähäisempänä, nyt joulukuussa vielä kuukaudeksi Australiaan!

Lähdin siis joulukuun alussa matkaan ja ensimmäinen määränpää oli Melbourne. Tällä hetkellä olen Tasmaniassa ja suunta jatkuu täältä Sydneyyn, Gold Coastiin, Brisbaneen ja takaisin Melbourneen. Mahtava reissu edessä siis, ja sitä se on ollu tähän saakka!

Freycinet National Park

Bay of Fires

Australia on ollut kaikkea sitä, mitä olen odottanutkin tähän asti, ja varmasti vielä kaikkea hyvää luvassa ❤️

Viimeistään tammikuusta lähtien  luvassa paljon asiaa Australiasta 😊

Hyvää joulun odotusta!

-Saila

ps. Instagramissa @saila_maria pääset myös seuraamaan Australian kuulumisia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply