Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Tulossa

”Once a year, go someplace you’ve never been before”

Matkustamiseen kuuluu ainakin itselläni olennaisena osana matkojen suunnittelu, matkoista haaveilu ja pieni (tai omalla kohdalla ei ehkä niinkään pieni) matkakuumeilu. Se piristää kummasti mieltä kun on reissu tai pari(kymmentä) odottamassa. Tätä kaikkea on tulossa lähiaikoina.

Seuraavana suuntaan juhannuslauantaina neljäksi päiväksi Puolan upeaan rantakaupunkiin Gdanskiin. Vietin myös viime juhannuksen Gdanskissa. Heinäkuussa teen muutaman päivän reissun Venetsiaan ja alkukuulle on varattuna viikon tauko töistä ja tavoitteena on ottaa joku halpa äkkilähtö johonkin pakettimatkakohteeseen.

  • 6-2019 Puola – Gdansk
  • 7-2019 Italia – Venetsia
  • 8-2019 Singapore
  • 8-2019 Indonesia – Bali
  • 9-2019 Ukraina – Kiova
  • 10-2019 Saksa – Berliini

Kesän reppureissu Balkanilla vaihtui reilun kolmen viikon reissuksi Balilla. En tiedä onko tässä enää järkeä, mutta reissusta tulee kolmas reissu Balille vuoden sisään. Saaressa on vaan sitä jotakin. Lomailen kolme ensimmäistä yötä Singaporessa, 18 yötä Balilla ja Gilisaarilla ja takaisintullessa yövyn vielä yhden yön Singaporessa. Syksyllä on edessä vielä ainakin Ukrainan Kiova ja Berliini.

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.