Siaminlahdella sijaitseva Phú Quốcin saari on kaunis lomakohde, missä matkailija pääsee kokemaan eksoottisia elämyksiä.2019-01-09T13:38:54+03:00
WPDEV!!
Kuva: Istockphoto
Phu Quoc, Vietnam

Unohda Thaimaa, nyt tulee Vietnam! Katso kuvat aurinkoisesta Phú Quốcista

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Siaminlahdella sijaitseva Phú Quốcin saari on kaunis lomakohde, missä matkailija pääsee kokemaan eksoottisia elämyksiä.

Edullinen lomakohde paratiisimaisemien keskellä

Aivan Vietnamin länsireunalla sijaitseva Phú Quốcin saari on eksoottinen lomakohde, joka on erinomainen vaihtoehto Thaimaan klassisille lomasaarille. Phú Quốc tarjoaa niin eksotiikkaa kuin rutkasti tekemistä, herkullista ruokaa, kulttuuria ja upeita luontokohteita – lähes loputonta aurinkoa ja rantaa unohtamatta! Monipuolinen saari onkin helmi, joka vain odottaa löytämistään.

Phú Quốcissa on niin perinteisiä vietnamilaisia tunnelmallisia kalastajakyliä kuin näyttäviä moderneja lomakeskuksiakin. Saarella voikin viettää juuri omanlaisensa loman, sillä tarjontaa on niin reppureissaajille kuin valmismatkalaisillekin.

Saarelle on melko helppo matkustaa Suomesta, sillä esimerkiksi Aurinkomatkat järjestää pakettimatkoja Phú Quốciin. Ho Chi Minh Citystä saarelle on noin tunnin lentomatka, joka onnistuu näppärästi paikallisten lentoyhtiöiden avulla.

Näyttävistä rannoista tunnetulla lomasaarella on lukuisia eri rantavaihtoehtoja. Kaikkein kuuluisin ranta on etelässä sijaitseva Sao Beach, joka tunnetaan juurikin hienohiekkaisesta valkoisesta rannasta, mutta hyviä rantoja löytyy lähes mistä tahansa suunnalta. Esimerkiksi Long Beach, Dai Beach sekä Vung Bau Beach.

Katso kuvat Phú Quốcista ja virittäydy rantatunnelmaan!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

>> Löydä edullinen Vietnamin-loma Rantapallon äkkilähtöhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Istockphoto ja Getty Images

Päivitetty: 9.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Viikko sitten olin siellä ja kuvat ovat tosiaan nätit niinkun kommentoitiin, mutta ei vastaa todellisuutta. Länsiranta rakennetaan ihan täyteen resortteja, isoja kokonaisuuksia. Ja tosiaan tuo saari ei tule kestämään sitä turistivirtaa mikä sinne kohdistuu. Infra ei kestä ja jäteongelma on mahdoton.
Kaveri sanoi hyvin, paikka on venäläisten Kanarian saaret, heitä oli pilvin pimein siellä.

Hienot kuvat Phu Quocista. Valitettavasti eivät välttämättä vastaa enää todellisuutta. Jäteongelma on saaren todellinen iso asia. Rantoja ei siivota ja kaikki jäte kerätään käsittelemättömänä avokaatopaikalle, joka sinänsä on näky saaren keskiosassa.