Rantaparatiisi Naxos on tarjoaa matkailijalle historiallisa nähtävyyksia, kultaisia hiekkarantoja sekä aitoa kreikkalaista tunnelmaa. 2019-07-22T13:45:50+03:00
WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Naxos, Kreikka

Kreikan Naxos on rauhallinen saari, joka haastaa ikisuosikit – katso kuvat ja ihastu!

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Rantaparatiisi Naxos on tarjoaa matkailijalle historiallisia nähtävyyksia, kultaisia hiekkarantoja sekä aitoa kreikkalaista tunnelmaa.

Rantaparatiisi kaikenikäisille

Kreikan Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja siellä asuu noin 12 000 ihmistä. Saaren maisemat vaihtelevat kauniista rannoista vuoristoisiin pikkukyliin. Saaren asukkaat elävät paljolti maanviljelyllä, ja se onkin kuuluisa kreikkalaisesta juustostaan sekä viineistään. Matkailu on tärkeä elinkeino, mutta massaturismi ei ole jyrännyt saaren yli.

Naxoksella on kilometreittäin kultaisia hiekkarantoja, jotka sopivat myös perheen pienimmille. Myös historiannälkäisille saarella on tarjottavaa. Yksi saaren luonnonvaroista on marmori, jota on louhittu vuosisatojen ajan. Ympäri saarta on antiikin aikaisia marmoripatsaita, joista kuuluisin on kymmenen metriä pitkä Kouroksen patsas.

Naxoksen sanotaan olevan aina sopivan tuulinen ja siksi se onkin oivallinen paikka harrastaa purjelautailua ja leijasurffausta. Etenkin Mikri Viglan ranta on suosittu leijasurffareiden keskuudessa. Agia Anna ja Agios Prokopios puolestaan kilpailevat saaren parhaan rannan tittelistä. Valitsipa minkä rannan tahansa, aurinkotuolistaan ei tarvitse välttämättä poistua edes lounaalle, sillä monet tavernat ovat levittäytyneet rantahietikolle saakka.

Katso kuvat Naxokselta ja ihastu!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

>> Lue lisää vinkkejä Naxokselle!

Teksti: Anu Vaheristo
Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

Päivitetty: 22.7.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia