WPDEV!!
Kuva: Madeiran matkailu
Porto Santo

Koe jotain uutta Madeiran-lomalla – lähes 10 kilometrin pituinen hiekkaranta on saarten paras rantakohde

Pieni Porto Santon saari on tunnettu erityisesti kilometrien pituisesta hiekkarannasta.

Upea hiekkaranta houkuttelee matkailijoita

Maailman parhaaksi saarikohteeksi valitun Madeiran saariryhmään kuuluva pikkuinen Porto Santon saari sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Madeiran saaresta. Porto Santo on monille matkailijoille vielä tuntemattomampi, mutta tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon Madeiran suosituille lomakohteille. Saarella on vain noin 5 000 asukasta, joista suurin osa asuu saaren pääkaupungissa Vila Baleirassa.

Porto Santo eroaa maisemiltaan huomattavasti vuoristoisesta Madeirasta, sillä saaren korkein kohta Pico do Facho on vain hieman yli 500 metriä korkea. Saaren vetonaula on yhdeksän kilometrin pituinen ranta, jolla maisemaa hallitsevat valkoinen hiekka ja turkoosi vesi. Ranta tarjoaa mainiot puitteet nauttia rennosta lomapäivästä uiden ja aurinkoa ottaen.

Sään puolesta Porto Santolla voi viettää rantapäivää ympäri vuoden ja saarella voi harrastaa myös monipuolisesti vesiurheilua. Muita aktiviteetteja saarella ovat esimerkiksi pyöräily ja golf.

Porto Santolle pääsee vierailemaan Madeiralta lautalla, jolla matka kestää noin kaksi tuntia. Saarella on lukuisia eri tasoisia majoitusvaihtoehtoja, joten lomaan Madeiralla voi yhdistää muutaman päivän oleskelun Porto Santolla. Saarelle järjestetään myös päiväristeilyjä. Porto Santolle pääsee myös lentäen Portugalin pääkaupungista Lissabonista ja lento kestää noin 1,5 tuntia.

Katso video ja ihastu Porto Santon maisemiin!

Käyttöehdot , rekisteri- ja tietosuojaseloste