Gran Canarian parhaat rannat löytyvät saaren etelärannikolta. Joko olet testannut Arguineguinin kylästä löytyvän Anfi Beachin?2019-01-24T10:09:53+02:00
WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Anfi Beach, Gran Canaria

Gran Canarialla sijaitseva hulppea ranta on kuin Karibialta – oletko jo kuullut tästä paikasta?

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Gran Canarian parhaat rannat löytyvät saaren etelärannikolta. Joko olet testannut Arguineguinin kylästä löytyvän Anfi Beachin?

Turvallinen tekoranta

Valkoista hiekkaa ja turkoosinsinistä aallonmurtajan suojaamaa tyyntä vettä. Palmuja ja vehreitä istutuksia. Anfi Beach on kuin Karibialta – mutta tämä lapsiperheiden suosima turvallinen ranta löytyy kuitenkin Kanarialta. Sen muista Gran Canarian rannoista poikkeavat ominaisuudet selittyvät sillä, että Anfi Beach on tekoranta. Hieno, vaalea hiekka on tuotu muualta ja veden puhtautta sekä laatua valvotaan jatkuvasti.

Vaikka keinoranta löytyykin Anfi-hotellikompleksin edestä, on se avoin kaikille. Pääsymaksua ei ole, mutta aurinkotuolin käytöstä joutuu kuitenkin maksamaan pienen vuokran. Paikalliset tunnistaakin siitä, että he raahaavat mukanaan omaa aurinkotuolia ja tuovat eväänsä kylmälaukussa. Matkailijat käyttävät rannan vieressä sijaitsevan ostoskeskuksen ravintoloita tai hakevat eväänsä sen supermarketista.

Aurinkotuolien lisäksi rannalta voi vuokrata myös vesiurheiluvälineitä, kuten polkuveneitä ja SUP-lautoja. Rantapäivän lomaan voi siis ujuttaa myös liikuntaa. Vessareissut hoituvat ilmaiseksi viereisessä ostoskeskuksessa.

Anfi Beachille pääsee esimerkiksi Moganista ja Puerto Ricosta lasipohjaveneristeilyllä. Ranta on helposti saavutettavissa myös muista eteläisen Gran Canarian lomakohteista, ja Las Palmasista rannalle pääsee bussilla. Lähin paikallisliikenteen bussipysäkki, Aguamarina, sijaitsee muutaman sadan metrin päässä rannasta. Bussimatka Playa del Inglesistä Anfi Beachille kestää puolisen tuntia.

Katso kuvat ihanalta Anfi Beach -rannalta!

Kuva: Marianne ZittingAnfi Beach, Gran Canaria
Kauniilla säällä ranta on täynnä kävijöitä.
Kuva: Marianne ZittingAnfi Beach, Gran Canaria
Anfi Beachin rantavedet hehkuvat turkoosina, aivan kuten Karibialla.
Kuva: Marianne ZittingAnfi Beach, Gran Canaria
Ranta on ilmainen, mutta tuolista on maksettava vuokra.
Kuva: Marianne ZittingAnfi Beach, Gran Canaria
Ranta on suosittu ajanviettopaikka.

>> Lue lisää vinkkejä Gran Canarialle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Marianne Zitting
Kuvat: Shutterstock ja Marianne Zitting

Päivitetty: 24.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia