Kreikka on tunnettu upeista rannoista, ja maassa riittääkin mainioita rantakohteita. Katso, mitkä 10 rantaa ovat matkailijoiden mielestä maan parhaat! 2017-05-21T19:29:48+03:00
WPDEV!!

Aurinkoinen Kreikka on kesän lomakohteiden klassikko

Valkoinen hiekka, turkoosit rannat, herkullinen ruoka sekä edullinen hintataso ovat Kreikan valtteja. Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittele oma lomasi.

Kuva: Istockphoto
Karpathos, Kreikka

Etkö osaa päättää seuraavaa kohdetta Kreikassa? Tässä ovat maan 10 parasta rantaa – lomakohteet kärjessä

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Kreikka on tunnettu upeista rannoista, ja maassa riittääkin mainioita rantakohteita. Katso, mitkä 10 rantaa ovat matkailijoiden mielestä maan parhaat!

Suositut lomasaaret mukana listalla

Rantalomakohteena tunnetun, matkailijoiden rakastaman Kreikan paras ranta on Kreetan lomasaaren länsirannikolla sijaitseva Elafonissin ranta. Matkailusivusto TripAdvisor jakoi matkailijoiden arvosteluihin perustuvat Travelers’ Choice -palkinnot Kreikan parhaille rannoille.

Suosittu Elafonissin ranta sai kehuja muun muassa miellyttävästä merivedestä, kauniista paratiisinomaisista väreistä sekä näyttävästä laguunista. Vesi on paikoin hyvin matalaa, joten ranta sopii loistavasti myös lapsiperheille.

Kreikassa riittää hyviä rantoja, sillä manner-Kreikan lisäksi maa tarjoaa lähes loputtomasti saarikohteita. Maalla onkin lähes 16 000 kilometriä rantaviivaa. Paras aika nauttia kreikkalaisista rannoista on toukokuusta lokakuulle.

Maan kymmenen parhaan rannan listaa katsoessa Kreikan paras rantakohde on helppo arvata, sillä kolme kymmenestä parhaasta rannasta sijaitsee Kreetan lomasaarella. Listalla on mainittu myös muun muassa Zákinthos, Rodos ja Parga.

Kreikan parhaat rannat Top 10

  1. Elafonissi, Kreeta
  2. Balos, Kreeta
  3. Kleftiko, Milos
  4. Agios Pavlos, Kreeta
  5. Simos, Elafónisos
  6. Navagio, Zákinthos
  7. Sarakiniko, Parga
  8. Porto Katsiki, Lefkás
  9. Anthony Quinn Bay, Rodos
  10. Paralia Mirtos, Kefalonia

>> Löydä edullinen loma Kreikassa Rantapallon lomahaun avulla!

Lähde: TripAdvisor
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 21.5.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 2,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Olen käynyt kauan sitten Kreikassa, saarilla ja tykkäsin. Mutta en lähtisi enää koska: Kreikka elää toisten kustannuksella. Me olemme maksaneet kalliisti heidän luuseroinnit, ei veroja, eläkkeitä maksetaan suvulle kuoleman jälkeen ties kuinka kauan ym.ym. Ja kuinka paljon kelluu ruumiita meressä turvapaikan hakijoiden veneiden kaatumisen jälkeen ? Mielestäni eivät ole rehellisiä niin kuin aikoinaan luulin !

Liisa, voin kertoa sinulle että Etelä-Italian rannikoilla on löydetty tuhansia ruumiita merestä ja rannoilta …Ne ovat juurikin niistä kaatuneista laivoista, jotka ovat yli lastattu sotaa pakenevilla ihmisillä. Il Mediterrane’e diventato in cimitero/Mediterranesta on tulkut hautasmaa, joten jos haluat sen takia piikotouda Kreikan lomalistalta, niin on siihen lisättävä Italia, Turkki ja Espanjakin.