Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Eurooppa

Ravintolakokemukset Wienissä ja Bratislavassa

lauantai, toukokuu 20, 2017

Ruoka. Se on yksi elämäni suurista motivaattoreista, ja osa-alue, mikä kiinnostaa matkustamisessa ehkä eniten. Tai jos ei eniten, niin sijoittuu ainakin kärkipäähän. Paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen on herkullinen ja joskus jopa jännittävä kokemus. Olen aina pitänyt itseäni ruuan suhteen ennakkoluulottomana, joten olen valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa. Taannoisella Wienin / Bratislavan reissullamme en valitettavasti löytänyt mitään uutta ja jännittävää, mutta herkullista ruokaa senkin edestä. Tottakai kävin tutustumassa myös muutamaan paikalliseen olutravintolaan, joten käsittelen ne tässä samalla. Alle listattuna ravintolakokemuksemme Wienistä ja Bratislavasta.

 

Kojiro
Tripadvisorissa kovia kehuja kerännyt japanilainen ravintola, aivan . Tykkäämme Annin kanssa sushista, joten tämä vaikutti potentiaaliselle mestalle. Ei mikään turha käynti! Annos oli suuri ja kala oli tuoretta ja herkullista. Plussaa myös hyvästä palvelusta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Täällä tuli kokeiltua myös paikallinen lager, Gösser. Olisi voinut kyllä jäädä kokeilemattakin.

Oma annokseni

 

Annin annos

 

Anni ja Annin annos

 

7Stern Bräu
Täällä kävin itsekseni. Odotukset olivat liian suuret. Todella suosittu panimoravintola, ainakin väen paljoudesta päätellen. Isoja olutsammioita joka puolella, joista meni putket suoraan oluthanoihin. Tietää ainakin saavansa tuoretta tavaraa. Ravintolassa oli valitettavasti aivan liian kuuma, joten jätin aterioinnin tällä kertaa väliin ja maistoin vain yhden chilioluen. Ei häävi. Poistuin aika nopeasti paikalta.

Siellä se olut odottelee

 

Die Wäscherei
Pitäähän sitä reissuun vähintään yksi brunssi mahtua! Brunssi oli aika perushyvä. Valikoimaa aika kiitettävästi ja suurin osa siitä oli maukasta. Henkilökunta oli ystävällistä ja vatsa tuli täyteen. Voin suositella.

Pekoni oli mukavan rapsakkaa

 

Sägewerk
Tämä löytyi täysin sattumalta. Pitkän kävelyn jälkeen yllätti nälkä ja ravintola johon oli tarkoitus mennä oli suljettu. Tämä oli ensimmäinen mielenkiintoinen ravintola joka tuli vastaan. Ravintolassa tarjottiin lähinnä pizzaa, vohveleita ja hampurilaisia ja pöydässä oli etukäteen täytettävät tilauslomakkeet, johon merkattiin haluttu annos, sekä siihen tulevat mausteet. Minä kokeilin pizzaa ja Anni kokeili onneaan hampurilaisen parissa. Molemmat annokset olivat varsin hyviä ja nälkä lähti tehokkaasti. Hintakaan ei ollut paha.

Pizzassani oli ehkä turhankin suuri klöntti pestoa

 

Zil Verne
Bratislavan vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva todella viihtyisä olutravintola. Monta paikallista tuotetta kokeiltavana ja tulipa täästä ostettua muutama pullo mukaankin! Kävisin ehdottomasti toiste ja must-see, mikäli on yhtään kiinnostunut oluista.

Julkisivua

 

Ostin Annille siideriä. Humaloitua siideriä!

 

Roxor BRGR & BEER
Meidän piti mennä syömään vietnamilaista ruokaa, mutta pääsiäisen vuoksi ravintola oli suljettuna. Tämä oli myös merkattuna listaan, ja jälkikäteen ajateltuna oli ehkä parempi että se vietnamilainen oli kiinni. Kohtaloa, kenties. Söin nimittäin elämäni parhaan hampurilaisen tässä paikassa. Kyytipojaksi vielä todella hyvä olut. Oma henkilökohtainen suosikkini tältä reissulta.

Ihan sairaan hyvää

 

Marktwirtschaft
7Stern Bräun vieressä sijaitseva olutravintola. Ei ollut kovin suuri nälkä, joten päädyimme ottamaan juustolautasen. Ihan hyvää ja ravintola oli kotoisa.

Ihan ok

 

Siinäpä tämän reissun makinautinnot pähkinänkuoressa. Loppukevennyksenä esittelen suolikaasulle haisevan juuston, joka sai löyhkällään majoituksemme lähes asumiskelvottomaksi. Maistui muuten samalle kuin tuoksui.

Beware!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply