Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Suomi Finland

AnVil Beerfest 2017

lauantai, maaliskuu 11, 2017

Oletko aina halunnut käydä olutfestivaaleilla, mutta festivaali on liian kaukana, tai rahatilanteesi on huono? Ei hätää! Olutfestivaali on helppo ja halpa järjestää myös kotona! Tarvitset ainoastaan nämä:

1. Olutta. Alkon valikoima on nykyisin varsin laaja, joten sieltä löytyy varmasti kaikkea uutta ja jännittävää. Rohkeimmat voivat myös tarkastella ulkomaisia nettikauppoja ja tilata jotain todella villiä kamaa festivaaleja varten.

2. Olutlaseja. Ei missään nimessä saa juoda suoraan pullosta tai tölkistä. Hävetkää.

3. Seuraa, jonka kanssa maistella. En voi tarpeeksi painottaa tämän tärkeyttä.

4. Arvostelulomake. Tähän riittää tavallinen ruutupaperi. Hätätapauksessa jopa normaali valkoinen A4.

5. Nimi ja logo. Olutfestivaaleilla on pakko olla vetävävä nimi, sekä tietysti joku kiva logo. Ei sinne muuten kukaan tule.

Siinä kaikki! Festivaaleja voi piristää myös kaikella oheistoiminnalla ja syömisellä. Meidän festivaaliemme tapauksessa, maistelimme myös juustoja. Tästä festivaalista lisää seuraavaksi.

 

 

logo

Tervetuloa AnVil Beerfest 2017 tapahtumaan! Se kyllä meni jo, mutta pääsette ainakin hieman maistelemaan kuukauden takaisia tunnelmia. Ei narikkamaksua. Salamavalon käyttö kielletty.

Anni on viime aikoina alkanut kiinnostumaan hieman enemmän oluiden maistelusta. Olen aika varma että olen jossain määrin osasyyllinen tähän. Tästä sain idean, että voitaisiin järjestää yhteinen, maistelulle pyhitetty ilta. Anni ei vastustanut ideaa. Taisin innostua tämän illan järjestämisestä hieman liikaa, sillä tästä muodostui lopulta jonkunlainen olutfestivaalin miniatyyri.

Valmistin iltaa varten kivat arviointilomakkeet, johon tein myös kymmenessä minuutissa upean logon. Toivottavasti kukaan työpaikaltani ei lue tätä, sillä käytin tulostamiseen firman tulostinta. Sori siitä.

 

Lomake. Virallista.

Lomake. Virallista.

 

Itse tapahtuman suola, eli oluet, olivat tulleet ranskalaisesta olutkaupasta nimeltään Saveur-Biere (https://www.saveur-biere.com/en). Voin suositella. Suhteellisen hyvä valikoima, sekä halvat postikulut. Paketti toimitetaan myös suoraan kotiovelle.

Samalla kun tein suunnitelmiani, Annin tehtäväksi jäi hankkia erilaisia juustoja, keksejä ja muuta naposteltavaa tapahtumaan. Innostuin juustoista sen verran itsekin, että toin myös pari kimpaletta mukanani juustopöytään. Koskaan ei voi olla tarpeeksi juustoa.

 

Juustoa! Kuva on siinä mielessä feikki, että nämä syötiin vasta seuraavana päivänä

Juustoa! Kuva on siinä mielessä feikki, että nämä syötiin vasta seuraavana päivänä

 

Oluiden saralla maisteluun päätyi tällä kertaa kolme todella erikoisen kuuloista tuttavuutta:

– Brewski Passionfeber IPA

– Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout

– Buxton/Omnipollo Lemon Meringue Pie

 

IMG_20170211_185650

Hölkkäävä torttu saa minut aina hyvälle tuulelle

 

Uusi hieno olutlasini

Uusi hieno olutlasini

 

Arviointilomakkeet nähtävissä alapuolella. Kokonaisuutena kattaus oli pienoinen pettymys. Ei silti täysin ala-arvoinen. Valitettavasti juustot jäivät festivaalin aikana testaamatta, sillä vatsa oli myöhäisen ruuan vuoksi edelleen varsin täynnä. Mutta ei huolta, näistä saatiin seuraavana aamupäivänä oikein mukava brunssi aikaiseksi.

 

Annin arviot

Annin arviot

 

Minun arvioni

Minun arvioni

 

Arviointi oli haastavaa ja rankkaa, mutta mielestäni selviydyimme tästä erinomaisesti. Illan yksimielinen voittaja oli Lemon Meringue Pie. Ehkä AnVil festivaali saa tänä vuonna vielä jatkoa. Ehkä jopa hieman isommalla kattauksella.

 

Annin mielestä illan ehdoton voittaja. Vanukas. VANUKAS. En kommentoi tähän sen enempää.

Annin mielestä illan ehdoton voittaja. Vanukas. VANUKAS. En kommentoi tähän sen enempää.

 

Indeed.

Indeed.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply