Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Eurooppa

Päivä Andorrassa

lauantai, tammikuu 28, 2017

Oletko koskaan miettinyt millaista olisi viettää päivä Andorrassa, mutta et ole löytänyt sopivan tiivistä infopakettia Andorran ihmeistä? Se johtuu siitä että et osaa käyttää Googlea. Mikäli haku tuottaa vaikeuksia, tässä yksi Andorran infopaketti lisää. Kävimme nimittäin siellä Annin kanssa, Barcelonan reissumme yhteydessä.

Noin kolmen tunnin bussimatkan päässä Barcelonasta sijaitseva kääpiövaltio on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, mutta ainakin omasta mielestäni yksi päivä oli varsin riittävä aika täällä oleskeluun. Andorrassa yhdistyvät saumattomasti komeat vuoristomaisemat, vanhat kivirakennukset ja modernit ostoskeskukset. Täällä on ilmeisesti myös todella hyvät laskettelurinteet, mutta laskettelu ei ole yksi harrastuksistani. Joten aika sama.

 

IMG_3428

Avaruusaika on täällä.

 

Päivän kulku:
Andorraan saavuttuamme ja hetken Jormalle hihittelyn jälkeen suuntasimme kohti keskustaa. Olin yllättynyt miten paljon ostoskeskuksia oli rakennettu vieri viereen ja miten modernilta kaikki näytti. Noukimme turisti-infosta alueen kartan ja suuntasimme yhteen näistä ostoskeskuksista, ruokapaikka mielessämme.

 

IMG_20161007_115547

Oli pakko hihittää

 

IMG_3425

Yksi pääkaduista

 

IMG_3424

Aivan ydinkeskustaa

 

Yllätyimme kun täältä löytyi myös Salvaror Dalin taidetta

Yllätyimme kun täältä löytyi myös Salvaror Dalin taidetta

 

Suhteellisen unohdettavan aterian jälkeen suunnitelmaksemme muodostui pitkä patikointiretki Andorran suosittua luontopolkua pitkin. Tämä osoittautui varsin erinomaiseksi suunnitelmaksi, sillä näkymät olivat kauniita ja polulla oli mukavan hiljaista. Vahvat suosittelut tälle.

 

IMG_3442

Idyllinen kävelypolku. Ja sitähän riitti!

 

IMG_3451

Maisemaa polun varrelta

 

Reippailun jälkeen alkoi jano yllättämään, joten päätimme tutustua Andorran vanhaan kaupunkiin ja etsiä samalla jonkun mukavan terassin, jossa voi hengähtää hetken. Vanha kaupunginosa oli kooltaan suhteellisen pieni ja aika nopeasti käyty läpi. Mitään mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ei oikein osunut kohdalle, mutta nättiä silti. Lopulta terassikin löytyi. Näin myös yhden olutkaupan, mutta se oli valitettavasti kiinni.

IMG_20161007_160739

Hieman creepyhkö kaivo keskellä vanhaa kaupunkia

 

IMG_20161007_160244

Jonkun sortin luostari

 

IMG_3460

Vanhan kaupungin liepeiltä napsaistu

 

IMG_20161007_161514

Vanhan ja uuden kaupungin rajalla istuskeli jotain tyyppejä

 

IMG_20161007_160955

Arvostin tätä olutkauppaa. Valitettavasti se ei ollut auki. Tai sitten se oli, mutta tietämättäni täytin jonkun mainituista kriteereistä 🙁

 

IMG_20161007_163955

Annille ei valitettavasti löytynyt siideriä, mutta myös tonic waterin avulla saatiin hymy huulille

 

Lopuksi kävimme tekemässä vielä muutamat tuliaisostokset ja hyppäsimme bussiin, joka kuljetti meidät takaisin Barcelonaan. Ei ehkä ikimuistoisin paikka missä olen käynyt, mutta ainakin on nähty taas yksi maa lisää.

 

Resident Evil pelin hirviö, vai kasvonaamio. You decide.

Resident Evil pelin hirviö, vai kasvonaamio. You decide.

 

IMG_20161007_173938

When in doubt, end with a penis related joke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply