Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Yleinen

Unelmien reissu

keskiviikko, joulukuu 5, 2018

Me – minä ja mieheni, ollaan kyllä matkusteltu. Minä enemmän kuin mieheni. Matkat on aiemmin olleet lähinnä Kanarian saaria ja Euroopan kohteita – Lontoo, Barcelona, Berliini. Haaveilin reissusta jenkkeihin jo ennen kuin tapasin mieheni. Ajattelin, että se olisi kaukainen haave. Saattaisi joskus toteutua, mutta tuskimpa kuitenkaan.

Olin tullut ruotsinlaivalta kotiin, kun mies heitti ilmoille ihan yhtäkkiä, että lähdetäänkö kesällä jenkkeihin. Ajattelin, että se oli vitsi – olisiko meillä varaa, mihin koirat laitettaisiin hoitoon (eihän niitä voisi useammaksi viikoksi edes antaa hoitoon, tulisi ihan järkyttävä ikävä), minne me edes sinne jenkkeihin mentäisiin? Pyöriteltiin matkatoimistojen sivuja, koska omatoimimatka tälläiseen reissuun tuntui liian työläältä – osattaisiinko ottaa huomioon kaikki asiat, mitkä tarvitsee? Vaihtoehdoiksi nousi San Fransisco, Miami, Las Vegas…

Päätin laittaa piruuttani sähköpostia Kilroy Travelsille – ei siinä mitään voi hävitäkkään, vaikkei budjetti riittäisi tai tälläista matkaa ei heidän kauttaan saisi. Asetettiin budjetiksi 2000 euroa henkilö, kahden viikon reissu (kaksi viikkoa on maksimi olla poissa meidän koirien luota). Matkakohteeksi valikoitui tarkemmin Las Vegas. En osaa tarkemmin sanoa, miksi se meitä niin kiehtoo. Sitten ajateltiin, että kun sinne asti kuitenkin matkustettaisiin, miksei käytäisi samalla Los Angelesissa, jos budjetti antaa myöden.

Ja niin se meidän unelmien reissu alkoi muodostua. Lennetään Helsingistä Las Vegasiin, viivytään siellä kymmenen päivää. Vuokrataan auto, jolla ajellaan Grand Canyonille ja myöhemmin Los Angelesiin, jossa viivytään neljä päivää. Lennetään Los Angelesista takaisin Helsinkiin.

Ainakin tämä on meidän unelmien reissu. Tuntui epätodelliselta, kun matka oli maksettu ja asiasta tuli todellinen. Nyt fiilistellään ja panikoidaan lähtöpäivään saakka ja ehkä vähän vielä panikoidaan lisää lentokentällä ja maahantulotarkastuksessa. Olen selannut satoja blogipostauksia, keskustelufoorumeita ja uutisia Las Vegasista ja Los Angelesista – minne mennä, mitä tehdä. Miten valmistautua reissuun, miten ESTA täytetään, mikä on järkevä matkabudjetti. Jaan blogissa omia kokemuksia suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääasiassa fiilistely tulevasta matkasta.

 

/ Anna

No Comments

Leave a Reply