Turkin kieli ei ole useimmille suomalaisille tuttu, mutta ennen matkaa on hyvä opetella edes perusfraasit paikallisella kielellä.2016-09-05T21:08:43+03:00
WPDEV!!
Kuva: Nella Rahkonen
Beko, Turkki

Helppo opas Turkkiin suuntaaville – perusfraasit, jotka jokaisen matkailijan tulee osata

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Turkin kieli ei ole useimmille suomalaisille tuttu, mutta ennen matkaa on hyvä opetella edes muutama lause paikallisella kielellä.

Tervehdi ja kiitä kohteen omalla kielellä

Monet suomalaiset matkailijat palaavat Turkkiin kerta toisensa jälkeen. Siitä huolimatta turkkilaiset sanat ja maassa tarvittavat perusfraasit saattavat olla monella reissaajalla hukassa.

Rantapallo vieraili Marmariksessa toimivassa Bekon baarissa, joka on aito suomalaisbaari keskellä rantakohdetta. Marmariksessa katu, jolla baari sijaitsee, tunnetaankin tuttavallisesti Suomi-katuna.

Baaria pyörittävä turkkilainen Beko on työskennellyt jo 30 vuoden ajan suomalaisturistien parissa ja taitaa myös suomen kielen. Suomeen ihastunut yrittäjä lupasikin opettaa suomalaisille matkailijoille muutaman helpon perusfraasin videon avulla.

Katso video, kuuntele Bekon opastus ja harjoittele oikeaa ääntämystä – näillä turkin kielen perusteilla pärjäät lomamatkalla!

Kuva ja video: Nella Rahkonen

Päivitetty: 5.9.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia