Vuonna 2019 messuilla voi ensimmäistä kertaa tutustua Turks- ja Caicossaariin, Angolaan, Iraniin, ja Arabiemiraattien Sharjahiin. Tutustu uusiin kohteisiin!2019-01-16T08:44:54+03:00
WPDEV!!
Kuva: Messukeskus
Matkamessut

Matkailun eksotiikkaa ja uusia kohteita Matkamessuilla

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Vuonna 2019 messuilla voi ensimmäistä kertaa tutustua Turks- ja Caicossaariin, Angolaan, Iraniin, ja Arabiemiraattien Sharjahiin. Tutustu uusiin kohteisiin!

ILMOITUS

Turks- ja Caicossaaret

Yhdysvaltojen Floridasta hiukan etelään sijaitsevat Turks- ja Caicossaaret ovat tunnettuja upeista rannoistaan, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Saariryhmän 40 saarta pitävät kiireisinä niin perheet, häämatkalaiset kuin seikkailunjanoiset matkailijatkin.

Adrenaliinia Turks- ja Caicossaaret tarjoavat muun muassa sukeltajille ja ratsastajille, ja hemmottelua on luvassa tropiikin saarihoidoissa. Lisäksi saarilta löytyy myös maailman parhaiden rantojen joukkoon äänestetty Grace Bay Beach ja maailman ainoa kotilofarmi!

Iran

Suomalaisille vielä melko tuntematon Iran on Unescon maailmanperintökohteiden keräilijän haave, sillä maassa on yli 22 listalla olevaa kohdetta Persepoliksesta Isfahanin maailman suurimpaan aukioon.

Menoa ei puutu, kun matkailija kohtaa Iranissa helposti niin modernin maailman kuin perinteikkäät seremoniat, kuten vuoden pisimmän yön kunniaksi järjestettävän Yaldan. Basaarien mausteet ja tuoreen leivän tuoksu lumoavat matkaajan ääripäiden maassa.

Sharjah

Uniikki sijainti Persianlahden ja Omanin lahden risteämäkohdassa takaa Arabiemiraattien Sharjahille pitkät perinteet ja Arabiemiraattien modernin sykkeen. Historiaa ja kulttuuria arvostava matkailija innostuukin alueen arkeologisista kohteista ja historiallisista moskeijoista.

Kuva: MatkamessutMatkamessut
Matkamessujen uusien kohteiden joukkoon lukeutuu muun muassa Arabiemiraateissa sijaitseva eksoottinen Sharjah.

Sharjah on tunnettu alueen kulttuurisena keskuksena, ja Sharjahin pieteetillä entisöidyllä taidealueella sijaitsee lahden suurin taidekeskittymä, josta ei nähtävä ja ihasteltava lopu.

Angola

Afrikan tuntematon Angola houkuttelee erityisesti kokeneita ja seikkailumielisiä matkailijoita, jotka eivät vähästä hätkähdä. Autenttisen matkakokemuksen tarjoava Angola on täynnä kontrasteja nopeasti kehittyvän ja modernin maan ja voimakkaiden perinteiden välillä.

Maa oli pitkään matkailijoilta suljettu, joten täällä ei naapuri ole käynyt! Rytmi on Angolassa veressä, sillä maa on kizomba-tanssilajin koti, ja lajin tanssitunnit ovat Angolassa huippuluokkaa.

>> Tarkista näytillä olevat kohteet ja suunnittele messureissu!

Lähde ja kuvat: Messukeskus

Päivitetty: 16.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia