Matkamessut kokoaa yhteen matkakohteet Suomesta ja maailmalta HelsinginMessukeskukseen 18.–20.1.2019. Inspiraatiota uusiin matkakohteisiin tarjoaa monipuolinen ohjelma, josta ei puutu haavematkoja tai rohkeita matkakertomuksia. 2019-01-09T09:14:35+03:00
WPDEV!!
Kuva: Verna Kovanen
Matkamessut

Matkailu inspiroi ja avartaa – myös Matkamessuilla!

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Matkamessut kokoaa yhteen matkakohteet Suomesta ja maailmalta Helsingin Messukeskukseen 18.–20.1.2019. Inspiraatiota uusiin matkakohteisiin tarjoaa monipuolinen ohjelma, josta ei puutu haavematkoja tai rohkeita matkakertomuksia.

ILMOITUS

Monipuolinen messuohjelma

Matkamessut järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 18.–20.1., jolloin hallit täyttyvät tuttujen ja vielä tuntemattomien matkakohteiden esittelyistä. Ensimmäistä kertaa pääsee tutustumaan messujen uusiin kohteisiin Angolaan, Iraniin, Arabiemiraattien Sharjahiin sekä Turks- ja Caicossaariin. Messuteema Hidden Treasures puolestaan juhlistaa seikkailunhaluista ja uteliasta matkailijaa, ja teema nostaakin esille matkailun tuntemattomia helmiä ympäri maailman.

Matkainspiraatiota on luvassa myös messujen lavaohjelmassa, kun lavalla matkakokemuksistaan kertovat rohkeat matkailijat. Tässä poimintoja ohjelmasta:

Koh Kood ja Thaimaan muut kätketyt aarteet

Perjantai 18.1. klo 12–12.20, We Love Cruises -lava
Sunnuntai 20.1. klo 13–13.30, We Love Cruises -lava

Paratiisisaaresta tekee paratiisin matkan oikea ajoitus – ei liian aikaisin eikä liian myöhään, kun saarella ovat kaikki muutkin. Thaimaa-asiantuntija Antti Helin kertoo Thaimaan kokemuksistaan ja Koh Koodin helmistä.

Taviksena huipulle – kun vuoriunelmista tuli totta

Lauantai 19.1. klo 13–13.30, We Love Cruises –lava

Vuoret veivät maailmanmatkaaja Piritta Seppälän sydämen ja yhtäkkiä pelkkä Mount Everestin näkeminen ei enää riittänyt. 7 Summits Team Finlandin jäsenenä Pirittan tavoitteena on kiivetä maailman kaikkien mantereiden korkeimmille huipuille, ilman ammattikiipeilijän kokemusta. Piritta kertoo puheenvuorossaan, miten taviskin voi huiputtaa maailman korkeimmat vuoret.

Jaakon matkassa ympäri Euroopan

Lauantai 20.1. klo 14.30–15, Norwegian Stage

Toimittaja ja suomalaisille tuttu Jaakko Selin kertoo Euroopan matkoistaan 15:ssä eri maassa. Luvassa on riemastuttavia ja liikuttavia matkakertomuksia yli neljän vuosikymmenen ajalta.

Lasten kanssa Islannissa ja Lapissa

Sunnuntai 20.1. klo 12–12.20, Norwegian Stage

Pohjoinen luonto on villi ja kesyttämätön, mutta oikeilla vinkeillä onnistuu myös koko perheen matka Islantiin ja Lappiin. Pohjoisten kohteiden tuuleen ja tuiverrukseen tottuneet Satu Rämö ja Liisa Kuittinen kertovat lomailu Islannissa ja Lapissa onnistuu lasten kanssa.

>> Katso koko ohjelma Matkamessujen sivuilta!

Lähde: Matkamessut
Kuva: Verna Kovanen

ILMOITUS

Päivitetty: 9.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia