Nappaa viikonlopun halvimmat kaupunkilomatarjoukset! Miltä kuulostaa Riika 137 eurolla, Praha 192 eurolla tai Oslo 194 eurolla?2019-01-22T08:54:10+03:00
WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Riika, Latvia

Koe Euroopan kiehtovat kaupungit jo tänä viikonloppuna – halvimmat kaupunkilomat 137 eurolla

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Nappaa viikonlopun halvimmat kaupunkilomatarjoukset! Miltä kuulostaa Riika 137 eurolla, Praha 192 eurolla tai Oslo 194 eurolla?

Viisi kohdetta alle 200 eurolla

Mitä jos ottaisit äkkilähdön johonkin eurooppalaiseen kaupunkiin jo tänä viikonloppuna? Viikon halvimmat äkkilähdöt kaupunkilomille vievät jopa viiteen kohteeseen alle 200 eurolla. Pidennetty viikonloppuloma kestää perjantaista maanantaihin. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Viikon halvin kohde on Latvian pääkaupunki Riika, johon pääsee halvimmillaan 137 eurolla. Myös Prahaan, Osloon, Roomaan ja Tukholmaan pääsee kaupunkilomalle alle 200 eurolla.

Viikonlopun halvimmat lentotarjoukset vievät Turusta Gdanskiin. Myös Riikaan ja Osloon saa viime tingan lennot hieman päälle sadalla eurolla. Gdansk on yksi vuoden 2019 kiinnostavimpia kaupunkilomakohteita, sillä se on edullinen, viihtyisä ja helppo, sillä se sijaitsee riittävän lähellä lyhyellenkin lomalle.

>> Lue lisää matkavinkkejä Gdanskiin!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Kuva: IstockphotoOslo, Norja
Norjan pääkaupunkiin Osloon ehtii hyvin viikonlopuksi. Oslossa kannattaa pistäytyä ainakin modernisti suunnitellulla Oopperatalolla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Päivitetty: 22.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia