Italia Matkustus

Gardajärvi day 4 / Lake Iseo

15/07/2019
Lago Iseo
Desenzano – Lago d’iseo – Bergamo

IMG_2664.JPG

Viimeiselle päivälle olimme ajatelleet retken Salòon. Teimme aamusta kuitenkin hieman matkasuunnitelmaa ja ajattelimme, että on turvallisempaa ajaa jo aamusta kohti lentokenttää – monessa blogissa kun oli varoiteltu Gardajärven ruuhkista. Poikaystäväni oli käynyt aiemmin Lago d’Iseo nimisellä järvellä ja halusi vielä näyttää tuon paikan minulle. Ajomatka Desenzanosta tuonne pikkuteitä pitkin kesti noin puolitoista tuntia. Aiemmalla reissullaan poikaystäväni oli harrastanut jonkinlaista aktiivilomailua pyöräilyn merkeissä täällä ja puitteet tuolle näyttivätkin olevan kohdillaan – ja pyöräilijöitä oli paljon. Tulevaisuutta ajatellen Lago d’Iseo (ja Desenzano) herättelivät kiinnostuksen liikkua junalla Italiassa paikasta toiseen. Haluaisin myöskin päästä seilaamaan jollekin näistä järvistä.

IMG_4225.JPG

Iseo oli alueena todella kaunis, ilmaista parkkitilaa oli hyvin ja kaupunki oli simppelin kokoinen muutaman tunnin piipahdukselle. Täällä pääsi nauttimaan hienoista vuoristomaisemista (joita Desenzanossa ehti jo ikävöidä – Gardajärven eteläpää on ihan lättänä verrattuna pohjoispään maisemiin), hyvästä kahvista Piazza Garibaldilla ja rauhallisesta tunnelmasta. Iseosta Bergamon lentokentälle matkaa tuli enää reilu tunnin verran eli tämä paikka on helposti saavutettavissa.

IMG_2665.jpg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply