Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Lisää Kiovan kahviloita

Kuten olen aiemminkin jo todennut, Kiovassa riittää kahviloita. Haluankin taas esitellä muutaman kahvilan missä tykkään itse käydä. Nämä kaikki kahvilat sijaitsevat Podilin kaupunginosassa, noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Maidanilta. Jos matkaat sinisellä metrolinjalla Podiliin, aseman nimi on Kontraktova ploshcha (Контрактова площа).

Call me cacao (: Nimensä mukaisesti tämä on kaakaopaikka. Tarjolla on monipuolinen lista erilaisia niin kaakaojauheeseen kuin itse suklaaseen tehtyjä kaakaojuomia. Näistä löytyy niin perinteisiä versioita kuten kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla tai sitten hiukan erilaisempaa, kuten vaikkapa timjamilla maustettu versio. Paikka on melko pieni, mutta avarasti ja viihtyisästi sisustettu, kevein meksikolaisvivahtein. Ikkunansyvennys on niin leveä, että sinne mahtuu hyvin istumaan .Täällä saa myös erilaista pientä syötävää. Kahvila on auki joka päivä klo 10-22.Stories Cafe (Vagabond on pieni ja sympaattinen kahvila Podilin sydämessä First Point Espresso Barissa (

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply